Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
СМЕШНО

Због ове МАЧКЕ променићете мишљење о њима (ФОТО/ВИДЕО)

Животиње умеју да нас изненаде на много начина

1600676133_macka-lopov.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен / Инсиде Едитион
Oglas

Иако се за мачке каже да су превише умиљате, постоје и оне због којих ћете променити мишљење о овом животињама.

Прочитајте још:  Изгледа НЕВЕРОВАТНО: Ова девојка користи ШМИНКУ како би се ТРАНСФОРМИСАЛА у јунаке из ЦРТАНИХ ФИЛМОВА (ФОТО)

Мачак по имену Џордан, важи за једног од главних лопова у свом комшилуку. Он је изазвао потпуни хаос у комшилуку у Пенсилванији, када је својој кући донео преко сто пари обуће, дечије купаће костиме и друге разне ствари. 

Власници овог мачка остали су шокирани: - Џордана смо добили када је имао шест недеља, због мог сина који болује од аутизма, а мачке помажу да се превазиђе анксиозност и хиперактивност. Џордан нам је доводио животиње мртве или живе као типична мачка, али у јануару почеле су да се појављује ципеле на нашем тротоару. Тада сам поставио камере и пронашао га како током ноћи краде ципеле по комшилуку и доноси их кући.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Јордан хас беен цаусинг цхаос фор хис оwнер БЈ Росс афтер гоинг он а цриме спрее ин тхеир неигхбоурхоод ин Алтоона, Пеннсyлваниа, анд брингинг хоме хундредс оф одд схоес, а кидс' батхинг суит анд евен а ливе снаке 😳 БЈ толд ЛАДбибле: "Wе гот Јордан wхен хе wас сиx wеекс олд бецаусе мy сон хас аутисм анд ит хелпед хим wитх анxиетy анд хyпер ацтивитy. Јордан усед то бринг хоме анималс то ус деад ор аливе лике а тyпицал цат wоулд, бут ин Јануарy схоес стартед схоwинг уп он оур сидеwалк. Тхат’с wхен И гот цамерас анд а трацкер анд И фоунд хим стеалинг схоес ароунд тхе неигхбоурхоод дуринг тхе нигхт анд брингинг тхем хоме. "А феw оф мy неигхбоурс хаве цлаимед тхеир схоес анд алл оф тхем хаве беен верy гоод спиритед анд лаугхед wхен тхеy фоунд оут тхе цат столе тхем." Сwипе то сее а мап фром Јордан'с трацкер анд а видео оф хим ин ацтион 😹 (@јордан_тхе_фелине_цат_бурглар)

А пост схаред бy ЛАДбибле (@ладбибле) он

- Неколико мојих комшија потражило је ципеле и сви су били врло расположени и смејали се када су сазнали да их је мачка украла - рекао је власник овог препаметног мачора.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas