Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли су Милица Павловић и Александра Пријовић у добрим односима? Ево шта се десило после Милициног одбијања да наступа на Пријином концерту

Милица Павловић откирла праву истину

1703490686_Foto-Ataimagesrs-Milica-i-Prijovicka.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Милица Павловић синоћ је одржала солистички концерт, након ког се обратила окупљеним медијима и сумирала утиске из Арене.

Најпре је открила да је имала мале потешкоће на сцени, а потом се дотакла и колега као и њихове подршке, а онда признала да на који начин јој је Александра Пријовић пружила подршку.

- Међу првима се Драгана Мирковић јавила да ће доћи на концерт, али је била спречена. Изјављујем саучешће породици. Послала ми је прелеп букет. Ана Бекута је такође била спречена, а шминкерница ми је препуна цвећем и слаткишима. Ја кад чујем да људи од стреса не једу, мени је то нејасно. Такође сам и од Александре Пријовић добила прелеп букет - истакла је она.

Милица је потом открила да ли се Прија наљутила јер није могла да гостује код ње на концерту у Загребу.

- Апсолутно не. Нас две смо велики професионалци и она зна разлог зашто нисам могла да наступам. Ја сам уживала на том концерту, прелепо сам се провела. Нас две смо после причале и наздравиле - додала је Милица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas