· · Коментари: 0

Да ли знате ко је дечак са слике? Данас је успешан глумац, ког тек чека блистава каријера, а недавно је добио дете са колегиницом (ФОТО)

У питању је момак који дели глумачки таленат са сестром

1658075914_37609_miodrag-dragicevic_f.jpg
Фото: Ппринтскрин инстаграм/миодраг_миса_драгицевиц

ПРЕД њим је велика каријера.

Миодраг Драгичевић имао је тек нешто више од двадесет година када је одиграо главну улогу у серији "Чизмаши“ и побрао опште симпатије критике и публике.

Због познатог презимена у почетку су га, очекивано, повезивали са пет година старијом сестром Тамаром, али улоге које су се смењивале једна за другом, што у позоришту, што у телевизијским серијама, зауставиле су ту врсту поређења. 

Фото: Алекса Станковић/Јутјуб принтскрин/Гранд Неwс Тв Гранд

Након "Чизмаша" уследиле су роле у пројектима "Жигосани у рекету" из 2018. године, "Пет" и "Нечиста крв".

Недавно се оженио колегиницом Оливером Баћић, са којом има ћерку Василију.

Фото: Инстаграм принтскрин/ миодраг_миса_драгицевиц

Млади глумац пажњу јавности привукао је и необичним ожиљком на лицу, који има још од детињства, а ево како га је "зарадио".

- Када сам снимио само "Чизмаше", многи нису знали како се зовем, али су ме препознавали баш по том ожиљку. Далеко од тога да ми је сметало. Када сам био мали, пао сам у вртићу и повредио се, појавио се хематом, уследиле су операције и на крају ми је остао "заштитни знак".

Рођен је 1994. године у Београду, а његова сестра је прослављена глумица Тамара Драгичевић.

Фото:Тањуг/Страхиња Аћимовић

Њих двоје у представи "Чудо у Шаргану" поново глуми заједно. Њима је ово трећа заједничка представа. Први пут су заједно стали на 'даске које живот значе' 2017. године у комаду "Осећај браде", а после тога и 2021. године у представи "Пет живота претужног Милутина".

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.