Oglas
· · Komentari: 0

Da li znate ko je dečak sa slike? Danas je uspešan glumac, kog tek čeka blistava karijera, a nedavno je dobio dete sa koleginicom (FOTO)

U pitanju je momak koji deli glumački talenat sa sestrom

1658075914_37609_miodrag-dragicevic_f.jpg
Foto: Pprintskrin instagram/miodrag_misa_dragicevic
Oglas

PRED njim je velika karijera.

Miodrag Dragičević imao je tek nešto više od dvadeset godina kada je odigrao glavnu ulogu u seriji "Čizmaši“ i pobrao opšte simpatije kritike i publike.

Zbog poznatog prezimena u početku su ga, očekivano, povezivali sa pet godina starijom sestrom Tamarom, ali uloge koje su se smenjivale jedna za drugom, što u pozorištu, što u televizijskim serijama, zaustavile su tu vrstu poređenja. 

Foto: Aleksa Stanković/Jutjub printskrin/Grand News Tv Grand

Nakon "Čizmaša" usledile su role u projektima "Žigosani u reketu" iz 2018. godine, "Pet" i "Nečista krv".

Nedavno se oženio koleginicom Oliverom Baćić, sa kojom ima ćerku Vasiliju.

Foto: Instagram printskrin/ miodrag_misa_dragicevic

Mladi glumac pažnju javnosti privukao je i neobičnim ožiljkom na licu, koji ima još od detinjstva, a evo kako ga je "zaradio".

- Kada sam snimio samo "Čizmaše", mnogi nisu znali kako se zovem, ali su me prepoznavali baš po tom ožiljku. Daleko od toga da mi je smetalo. Kada sam bio mali, pao sam u vrtiću i povredio se, pojavio se hematom, usledile su operacije i na kraju mi je ostao "zaštitni znak".

Rođen je 1994. godine u Beogradu, a njegova sestra je proslavljena glumica Tamara Dragičević.

Foto:Tanjug/Strahinja Aćimović

NJih dvoje u predstavi "Čudo u Šarganu" ponovo glumi zajedno. NJima je ovo treća zajednička predstava. Prvi put su zajedno stali na 'daske koje život znače' 2017. godine u komadu "Osećaj brade", a posle toga i 2021. godine u predstavi "Pet života pretužnog Milutina".

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas