Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Данас јој се диви цео свет, а њен живот обележила су бројна трауматична искуства, ево о којој певачици је реч!

Одрасла је у сиротишту, а данас је једна од најпризнатијих певачица на свету

1627202797_ser.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Мовиецлипс
Oglas

У јеку спекулација о коначној пропасти и банкроту, сви ипак ишчекују велики повратак славне Шер, која је паралелно с турбулентном певачком и глумачком каријером плутала немирним морима љубави. Иза себе има мноштво награда, два брака и безброј емотивних романси, мајка је сина и ћерке која је пре неколико година променила пол и постала мушкарац

Прочитајте још: Страсни пољупци и загрљаји: Овако је Џенифер Лопез прославила 52. рођендан (ФОТО)

Негде у брдовитим насељима Лос Анђелеса, средином педесетих година прошлог века, једна посебна деветогодишња девојчица стајала је сатима пред огледалом, пресвлачећи се безброј пута замишљајући своје омиљене филмске диве, пише Глоссy. Оно што је тада видела у одразу, био је само наговештај нечега што ће се претворити у једну од највећих каријера у шоу-бизнису. Како је касније често изјављивала, недостајало јој је самопоуздања и није имала представу чиме ће се бавити. Није себе видела као певачицу, није могла да се замисли као извођач, али знала је само једну ствар – да ће бити славна.

Живот пун успона и падова

То је био њен циљ. Нико тада није могао рећи овој талентованој девојчици да ће једног дана бити власница Оскара, Гремија, Емија и три Златна глобуса.

Певачица коју данас сви знају као Шер, рођена је као Шерилин Саркисијан Лапјер у калифорнијском градићу Ел Сентро, 20. маја 1946. године. Детињство јој није било лако, што је можда обележило и каснији живот пун успона и падова.

Одрасла у сиротишту

Њен отац био је Џон Саркисијан, камионџија јерменског порекла који није могао да се избори с пороцима попут дроге и коцке. Често није био код куће и када је Шер била тек десетомесечна беба, развео се од њене мајке Џорџије Холт и нестао. Одгајила ју је мајка, која је и сама имала проблема. Повремена манекенка и статиста у филмовима, радила је као конобарица како би издржавала своју ћерку, а удавала се и разводила више пута због чега су се стално селиле. Све је то утицало на Шер. Новца никад није било много, а певачица се присећала да је стављала гумице на ципеле да се не би распале. У једном тешком периоду, мајка ју је чак оставила у сиротишту на неколико недеља, и мада су се скоро сваки дан виђале, било је то трауматично искуство за Шер.

У 16. години сазнала да има дислексију

Са девет година развио јој се неуобичајено дубок глас, по коме је и данас препознатљива. Неговала је то као дар. У петом разреду продуцирала је мјузикл Оклахома за своје професоре и школске другаре. Окупила је групу девојака и осмислила кореографију коју ће извести. Пошто није успела да убеди дечаке да учествују, сама је изводила њихове улоге и певала мушке песме, што је одговарало њеној боји гласа. Један њен школски другар присећао се првог пута када је угледао Шер: Била је тако посебна. Изгледала је као филмска звезда, баш тада и на том месту. Рекла је да ће бити позната и сви смо знали да ће се то и десити. Мада није била одличан ученик, из ње су избијали креативност и интелигенција. Била је добра у француском и енглеском. Ипак, са 16 година схватила је да има дислексију и за њу је нормално школовање тада било готово незамисливо. Одлучила је да напусти школу и кренула је на приватне часове глуме. Касније се присећала:

Прочитајте још: Да ли ово значи ПОМИРЕЊЕ? Ким Кардашијан урадила нешто неочекивано за бившег мужа: "Заувек ћу бити Кањев највећи фан" (ФОТО)

- Никада нисам мислима била у школи. Обично сам замишљала како ће изгледати мој живот када будем одрасла особа и звезда.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas