· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Danas joj se divi ceo svet, a njen život obeležila su brojna traumatična iskustva, evo o kojoj pevačici je reč!

Odrasla je u sirotištu, a danas je jedna od najpriznatijih pevačica na svetu

1627202797_ser.jpg
Foto: YouTube printscreen /Movieclips

U jeku spekulacija o konačnoj propasti i bankrotu, svi ipak iščekuju veliki povratak slavne Šer, koja je paralelno s turbulentnom pevačkom i glumačkom karijerom plutala nemirnim morima ljubavi. Iza sebe ima mnoštvo nagrada, dva braka i bezbroj emotivnih romansi, majka je sina i ćerke koja je pre nekoliko godina promenila pol i postala muškarac

Pročitajte još: Strasni poljupci i zagrljaji: Ovako je Dženifer Lopez proslavila 52. rođendan (FOTO)

Negde u brdovitim naseljima Los Anđelesa, sredinom pedesetih godina prošlog veka, jedna posebna devetogodišnja devojčica stajala je satima pred ogledalom, presvlačeći se bezbroj puta zamišljajući svoje omiljene filmske dive, piše Glossy. Ono što je tada videla u odrazu, bio je samo nagoveštaj nečega što će se pretvoriti u jednu od najvećih karijera u šou-biznisu. Kako je kasnije često izjavljivala, nedostajalo joj je samopouzdanja i nije imala predstavu čime će se baviti. Nije sebe videla kao pevačicu, nije mogla da se zamisli kao izvođač, ali znala je samo jednu stvar – da će biti slavna.

Život pun uspona i padova

To je bio njen cilj. Niko tada nije mogao reći ovoj talentovanoj devojčici da će jednog dana biti vlasnica Oskara, Gremija, Emija i tri Zlatna globusa.

Pevačica koju danas svi znaju kao Šer, rođena je kao Šerilin Sarkisijan Lapjer u kalifornijskom gradiću El Sentro, 20. maja 1946. godine. Detinjstvo joj nije bilo lako, što je možda obeležilo i kasniji život pun uspona i padova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)

Odrasla u sirotištu

NJen otac bio je Džon Sarkisijan, kamiondžija jermenskog porekla koji nije mogao da se izbori s porocima poput droge i kocke. Često nije bio kod kuće i kada je Šer bila tek desetomesečna beba, razveo se od njene majke Džordžije Holt i nestao. Odgajila ju je majka, koja je i sama imala problema. Povremena manekenka i statista u filmovima, radila je kao konobarica kako bi izdržavala svoju ćerku, a udavala se i razvodila više puta zbog čega su se stalno selile. Sve je to uticalo na Šer. Novca nikad nije bilo mnogo, a pevačica se prisećala da je stavljala gumice na cipele da se ne bi raspale. U jednom teškom periodu, majka ju je čak ostavila u sirotištu na nekoliko nedelja, i mada su se skoro svaki dan viđale, bilo je to traumatično iskustvo za Šer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)

U 16. godini saznala da ima disleksiju

Sa devet godina razvio joj se neuobičajeno dubok glas, po kome je i danas prepoznatljiva. Negovala je to kao dar. U petom razredu producirala je mjuzikl Oklahoma za svoje profesore i školske drugare. Okupila je grupu devojaka i osmislila koreografiju koju će izvesti. Pošto nije uspela da ubedi dečake da učestvuju, sama je izvodila njihove uloge i pevala muške pesme, što je odgovaralo njenoj boji glasa. Jedan njen školski drugar prisećao se prvog puta kada je ugledao Šer: Bila je tako posebna. Izgledala je kao filmska zvezda, baš tada i na tom mestu. Rekla je da će biti poznata i svi smo znali da će se to i desiti. Mada nije bila odličan učenik, iz nje su izbijali kreativnost i inteligencija. Bila je dobra u francuskom i engleskom. Ipak, sa 16 godina shvatila je da ima disleksiju i za nju je normalno školovanje tada bilo gotovo nezamislivo. Odlučila je da napusti školu i krenula je na privatne časove glume. Kasnije se prisećala:

Pročitajte još: Da li ovo znači POMIRENJE? Kim Kardašijan uradila nešto neočekivano za bivšeg muža: "Zauvek ću biti Kanjev najveći fan" (FOTO)

- Nikada nisam mislima bila u školi. Obično sam zamišljala kako će izgledati moj život kada budem odrasla osoba i zvezda.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.