Oglas
· · Komentari: 0

Davno zaboravljenje fotografije: Evo kako je BUBA MIRANOVIĆ izgledala u kupaćem '93. godine

Pogledajte pevačicin stil i figuru pre 30 godina

1661950194_buba-miranovic-foto-reprint-sabor.jpg
Foto: Reprint/Sabor
Oglas

Biljana Bosiljčic poznatija pod estradnim imenom Buba Miranović bila je jedna od najpoznatijih pevačica na našim prostorima devedesetih godina prošlog veka.

Karijeru je započela kao manekenka a 1989. godine snimila je svoju prvu ploču i kasetu sa tada već proslavljenim mužičkim imenom domaće muzike Draganom Aleksandrićem.

Početkom devedesetih, tačnije 1992. godine prelazi u produkciju "Zam" i izdaje album "Šu,šu". Od tog trenutka njena karijera kreće uzlaznom putanjom, što je dovelo i do albuma iz 1996. koji se snimila u saradnji sa Milijem i Marinom Tucaković, koji je bio i najpopularniji do tad.

Od tog perioda pa sve do 2008. godine kada se povukla iz medija, snimila je jos 5 albuma od kojih je jedan zasluženo osvojio i "Oskar popularnosti".

Pročitajte još: POLICIJSKI AUTO, KOŽNJAK I PIT BUL: 8 hit kreacija iz DARINOG butika iz '95 (FOTO)

U vreme svoje najveće popularnosti Buba je sa "Saborom" iz 1993. podelila svoj "butik". Zapravo, pevačica se slikala u svojim omiljenim odevnim kombinacijama, ali pokazala i svoje omiljene kupaće kostime, odnosno šta ona najviše voli da nosi kada letuje po popularnim letovalištima.

Foto: Reprint/Sabor

Pošto u vreme davanja intervjua nije bilo vremena da se "skokne" do mora, poslužio je u bazen u hotelu Jugoslavije. Ovu fotografija u ambijentu "holivudskog stila" krasi pevačica u haljini koja je cela sašivena od rastegljivog svilenkastog materijala, a glavni ukras su nizovi belih perli.

Foto: Reprint/Sabor

Bez obzira da li je leto ili zima Buba svoje bunde od bele ili crne kanadske lisice nikada nije sklanjala. Kako je rekla: "nikad se ne zna, može da zahladi". Međutim, nije okolišala da otrkije malu tajnu, a to je da ispod bunde nema ništa.

Foto: Reprint/Sabor

Posle luksuzne bunde, pevačica je prikazakla i jedan od svojih omiljenih kompleta. U pitanju je cvetni komplet jarkih boja, koji bi bio potpuni hit i ove letnje sezone. Mini suknja od streča i pamučna bluza vezana oko struka u mašnu samo je istakla pevačicinu lepotu.

Foto: Reprint/Sabor

Međutim, poznata pevačica je svakako pokazala da je 2u1 i fina dama u cvetnom kompletu ali i prava temperamentna ženska za volanom moćnog "konja" na četiri točka. U sliku se savršeno uklapaju tesne isprane farmerke, kožna jakna, od najfinije tanke kože, asimetričnog kroja koja je na sve to ukrašena zlatnim nitnama. Međutim, ne možemo umanjiti i značaj čipkastog prslučića, nakita, naočara ali ni cipela na ovoj fotografiji.

Pročitajte još: HANI O DEČKU PRE ŽELJKA MITROVIĆA: "Rešila sam da ga prebolim, a onda smo se IZNENADA sreli na ulici..." (FOTO)

Konačno, najslađe za kraj. Po ovim fotografijama vidi se da se Buba nekada bavila manekenstvom. Liniji i držanju tada nije imalo šta da se zameri, kao ni izboru kupaćeg kostima, a verujemo da su čitaoci uživali i te devedest treće godine, kao i danas.

Foto: Reprint/Sabor

Foto: Reprint/Sabor

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas