Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРАГЕДИЈА

"Делили слике лешева као да су животиње" - Удовица Кобија Брајанта открила ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ! Сазнала за смрт мужа и ћерке на НАЈГОРИ начин (ФОТО)

Венеса Брајант, удовица Кобија Брајанта, рекла је да је сазнала за смрт свог мужа тако што је видела обавештења "РИП Кобе" на свом телефону.

1635319737_pjimage--1-.jpg
ФОТО: Профимедиа
Oglas

Кошаркашка звезда Коби Брајант погинуо је са својом ћерком, 13-годишњом Ђианом, и још седам особа у несрећи у јануару 2020.

Прочитајте још: ТУГА: Преминуо познати глумац који нас је увесељавао улогама у "Породичном благу" и "Бољем животу"

Тужба због одавања података

Госпођа Брајант тужи одељење шерифа округа Лос Анђелес за немар и нарушавање приватности. Она наводи да су полицајци поделили графичке фотографије места несреће, укључујући тела Кобија и Ђиане.

Замолила шерифа Алекса Виљануеву да се увери да нико не фотографише место догађаја

Током давања исказа, окружни тужилац је питао госпођу Брајант када је први пут обавештена о несрећи.

Госпођа Брајант је рекла да ју је породични помоћник обавестио да су њен муж и ћерка доживели хеликоптерску несрећу, али да је пет особа преживело. Мислила је да су они вероватно међу преживелима.

Фото: профимедиа

Али онда су поруке почеле да искачу на њеном телефону.

„Држала сам телефон, јер сам очигледно покушавала да позовем свог мужа, и сва ова обавештења су почела да искачу на мом телефону, говорећи 'РИП Кобе,РИП Кобе,РИП Кобе" рекла је госпођа Брајант.

Интерна полицијска истрага открила да су полицајци делили фотографије посмртних остатака жртава

„Мој живот никада неће бити исти без мог мужа и ћерке“, додала је она.

У марту је госпођа Брајант објавила имена полицајаца округа Лос Анђелес за које је рекла да су поделили графичке фотографије места несреће.

Она наводи да је један од полицајаца поделио са барменом фотографије тела Кобија Брајанта, а да су остали делили "бесплатне фотографије мртве деце, родитеља и тренера".

Откривени кривци

Лист Лос Анђелес Тајмс известио је у фебруару прошле године да је интерна полицијска истрага открила да су полицајци делили фотографије посмртних остатака жртава.

„Мислим да није фер да сам данас овде да се борим за одговорност“, рекла је Брајант.

"Зато што нико никада не би требало да трпи ову врсту бола и страха за чланове своје породице. Слике које се објављују, ово није у реду."

Фото: Профимедиа

Госпођа Брајант је рекла да је замолила шерифа Алекса Виљануеву да се увери да нико не фотографише место догађаја.

Шерифово одељење је одбило да коментарише тужбу на чекању.

Госпођа Брајант је рекла да је задржала одећу коју су носили њен муж и ћерка када су умрли.

„И ако њихова одећа представља стање њихових тела, не могу да замислим како је неко могао да буде тако препреден и да нема обзира према њима или нашим пријатељима, и да само дели слике као да су животиње на улици“, рекла је она.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas