Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дете уз помоћ сурогат мајке: Алекса Јелић о жељи да постане отац - "Већ неко време интензивно размишљам о томе"

Певач има велику жељу да постане отац

1687777776_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ Алекса Јелић
Oglas

Певач и балетан, Алекса Јелић, је након успешне каријере коју је изградио почео да размишља о стварању породице. Он намерава да ускоро уђе у процес који ће му остварити највећу жељу - жељу да постане отац. Како каже, размишља о сурогат мајчинству што је све популарније у свету.

- Већ неко време дубоко и интензивно размишљам о томе и надам се да ме ништа неће спречити да своју жељу реализујем. Време изузетно брзо пролази. Јесте да је каријера врло важна, али уверен сам да је много важније да се човек изрази кад је реч о емоцијама. Страхујем само што ћу у целу причу добијања детета уз помоћ сурогат мајке ући сам, иако сам свестан да нисам ни први ни последњи човек који се налази у таквој ситуацији. Кад је породици, оцу Драгом и мајци Весни, као и блиским пријатељима, открио шта намерава, били су одушевљени идејом - рекао је Алекса за Глорију, па додао да су га најближи подржали када су сазнали за његову идеју.

- Сви су реаговали супер, мада су ме драги људи, пријатељи који су већ родитељи, питали знам ли да ће мој живот, барем овај досадањи, моментално бити готов. Јасно ми је да мој живот с доласком детета више неће бити исти и радујем се свему томе. Дете ће ме, уверен сам, мотивисати да будем бољи. Та промена ми је веома битна, трудим се да на предстојеће дане и месеце гледам позитивно, понекад помислим да је то моја мисија како бих заокружио живот и дао му смисао. Неке ствари држе ме резервисаним и терају на размишљање како то све да организујем сам, јер је много лакше кад си у пару, кад двоје поделе и радости и обавезе. На срећу, имам бројну фамилију која већ сада здушно нуди помоћ.

Алекса ће храбро кренути ка остварењу своје жеље, јер сматра да ће се кајати уколико то не покуша.

- Не плашим се само времена у коме живимо, неизвесност нам свима куца на врата, већ и година које имам. Али многи су у ту причу ушли пре мене, такође сами, и успели су. Кад сам имао 40, била ми је важна каријера, али онда дође време кад ти више није важно да будеш много успешан и да те људи препознају, па тражиш неки дубљи смисао. Постанеш свестан да би било лепо да иза тебе једног дана остане неко. Покушаћу у сваком случају, јер бих се, да то не урадим, кајао. Надам се да ћу успети - рекао је певач у великом интервјуу за магазин "Глориа".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas