Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Необична животна прича: Жена родила дете сину и снаји - Нико није мислио да је то могуће (ФОТО)

Живот некада може да буде пун изненађења и непредвиђених путева, што је свакако био и овој породици која прича изузетно необичну причу

1667637338_Untitled.jpg
Фото: Инстаграм/ принтсцреен/ Нанцy Науцк
Oglas

Џеф Хаук био је дирнут када се његова мајка, Ненси Хаук (56) први пут понудила да служи као сурогат мајка за њега и његову супругу Камбрију, који су након њене хистеректомије имали неколико опција за проширење породице. Иако у почетку није мислио да је овакав гест могућ, његова мајка је њему и његовој жени Камрији родила ћерку Хану, њихово пето дете, прича породица за Пеопле.

- Заиста је посебно што ће то бити моја ћерка - објашњава Џеф и додаје да колико год идеја да будете у порођајној соби док се ваша мама порађа звучи чудно он то не гледа на тај начин.

Прочитајте још: Тест личности: Може вам помоћи да схватите зашто не можете да креирате СТАБИЛНУ и лепу љубавну везу (ФОТО)

Ненси истиче да је то „било изванредно и духовно искуство“ које је поделила породица, али и да се сада суочава са великим емоцијама јер беба коју је родила ипак не иде са њом кући:

- Све је прошло савршено и осећамо се тако благословено што је имамо у нашој породици. То је мешавина дубоке захвалности и неке туге због раздвајања - каже Ненси за Пеопле.

Имати велику породицу је одувек било важно за пар који је заједно још од краја средње школе. Ипак, суочили су се са проблемима са неплодношћу и на све начине покушавали да заснују породицу.

- Увек смо имали на уму да желимо шесторо деце. Прилично смо брзо открили да имам проблема са неплодношћу - објашњава супруга.

Било је потребно четири године лечења пре него што је пар добио своју прву децу -  девојчице близнакиње Веру и Ајву, које сада имају 4 године - уз помоћ ИВФ. Након тога пар је поново дочекао близанце - синове Дизела и Луку, који сада имају 13 месеци. Међутим, након рођења близанаца Џефова супруга се суочила са здравственим проблемима. Ођедном, пар је морао да донесе одлуку да Камбрија има хистеректомију.

- То је био тежак избор за нас - присећа се Камбрија, а пар је на крају одлучио да се подвргне процедури како би се спасли преостали ембриони.

Отприлике месец и по касније, Ненси, Џефова мајка, је први пут изнела идеју да буде сурогат пару - за шта нико, укључујући Ненси, није мислио да ће бити могуће због њених година. Ипак, Ненси каже да је то предложила јер је желела сам да Џеф зна да би била спремна да то уради. Када је Џеф то рекао својој жени, обоје су се сложили да је невероватно слатко, али нису много размишљали о томе. Ненсин муж, Џејсон, осећао се исто, пише Пеопле.

- Заиста сам био дирнут њеном понудом да то урадим. Мислио сам да је то веома несебична ствар, али нисам мислио да ће то бити опција.

Када је Ненси поново покренула ту тему неколико недеља касније, пар се сложио да о томе разговара са својим специјалистом за плодност на предстојећем састанку. На њихово велико изненађење, њихов специјалиста је рекао да све док је Ненси била здрава и вољна да то уради, сурогат мајчинство у том случају долази у обзир.

 Иако је јако необично да мајка носи своје унуче доктори су истицали да старост у овом случају није ограничавајући фактор.

Ипак, Ненси признаје да је имала "много брига" око трудноће.

- Мој највећи страх је био да ћу изгубити бебу и да осећам да сам искористила шансу за живот те бебе због мојих година. Знала сам да ће се наши животи променити, и заиста ми је требало шест месеци да размислим о томе како ће то бити и грациозно се носим са тим.

Након Ханиног рођења, Ненси планира да узме одсуство са посла и напише књигу о том искуству.

БОНУС ВИДЕО

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas