Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУГА

"Док су сви гледали серију "Певачица", ја сам плакала": Милица Павловић открила разлог због чега је туговала

Милица Павловић, тумачи главни лик у серији "Певачица"

1632464920_milica.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Млада певачица веома је узбуђена због емитовање серије у којој јој је припала част да глуми лик певачица Иване Лазић.

Прочитајте још: Хаос у ЗВЕЗДАМА ГРАНДА: Босанац брутално понизио ЦЕЦУ - "Ти си популарна певачица, Марија је певачина!"

Иако се пуно премишљала да ли улогу ту да прихвати, Милица је ипак пристала да се опроба и у глумачким водама. Највећа подршка у тим преломним тренуцима били су јој бака и дека, који су јој читав живот ослонац у животу.

У новембру 2020. године, Милица је диживела трагедију, када јој дека Владимир преминуо. Његову смрт веома тешко је поднела, а најтежи моменат јој је био, када је серија "Певачица", почела премијерно да се приказује на телевизији.

"Први пут нисам позвала деду"

- Сада када је кренула прва епизода серије "Певачица", нисам на време позвала, не на време, него нисам први пут позвала свог деду Владимира да му кажем "Деда, одспавај два сата, па вечерас у 21 час гледаш унуку како игра у серији. Расплакала сам се - рекла је Милица и додала:

- Он је знао колико сам се ја трудила и колико сам размишљала да ли да прихватим улогу у серији, баш због тога што је главна улога, баш због тога што све то носи са собом велику одговорност. Ја сам стварно одговорна према свим својим пројектима и пословима, а ово је за мене једно ново занимање - испричала је певачица.

Прочитајте још: Харис Џиновић оштро о ћерки: "Не могу да гледам како се пући и избацује задњицу - вређа ми интелигенцију"

- Сигурна сам да је он поносан на мене, где год он био сада и могу да замислим каква би била његова реакција када би ме видео у првом кадру. Жао ми је што то није доживео - закључила је Милица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas