Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Драгана Мирковић је као мала имала озбиљан здравствени проблем: " Будила сам се у страху вриштећи"

Драгана Мирковић је дуго била на терапијама и у болници које се много плашила

1676881499_dm_sat_novogodisnji_29112022_0025.JPG
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Драгана Мирковић је једна од наших најбољих певачица која је већ деценијама на нашој јавној сцени. Публика је памти по широком осмеху којим је освојила срца поублике широм света. Међутим, мало ко зна да је Драгана током детињства имала здравствене проблеме који су јој отежавали живот и функционисање.

- Имала сам годину дана када су ми приметили ишчашене кукове. У оно време то је био велики проблем. Била сам пред операцијом са малим изгледима за успех, таква деца остајала су са краћом ногом. Родитељи су ми били очајни, мајка је много плакала. Била је трагедија имати женско дијете које неће моћи лепо да хода. Наш стари кум им је рекао: ‘Немојте да плачете, то дете ће бити нешто посебно - испричала је Драгана својевремено.

Драгана се мнпгп плашила болнице, а чак је имала и ноћне море који су потрајали то нејних тинејџерских дана.

- До друге године била сам по болницама, дуго у гипсу, на терапијама, одвојена од мајке јер јој нису дозвољавали да буде са мном. За мене је то била страшна траума, дуго сам се плашила болнице, имала сам ноћне море. Кошмарни снови потрајали су до тинејџерских дан, будила сам се у страху вриштећи. Када сам једном проходала како треба нису могли да ме зауставе, да ме натерају да седнем да једем. Била сам изразито немирно дете. Касније се испоставило да је наш кум био добар пророк - испричала је певачица својевремено.

На крају је због тога имала проблеме са штитном жлездом, а све због ћутања о траумама које је преживела.

- Мене је то коштало самим тим што сам зарадила проблем са штитном жлездом, а то је зато што сам ћутала - почела је певачица једном приликом за медије, па је додала:

- Опет, не желим ништа лоше, али стварно зна да буде болно и кад вам кнедла стоји у грлу и кад хоћете да изговорите, а не дате себи да кажете или да одговорите, а све знате и све вам је јасно и сви све знају и сви ћутимо - рекла је певачица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas