Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Драгана Мирковић отказала концерте након смрти свекрве: "Моја породица и ја пролазимо кроз један од најтежих дана"

Певачица Драгана Мирковић огласила се јуче након смрти мајке њеног супруга Тонија

1703320501_celinac_27072023_0151.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Драгану су чекали концерти у Арени заказани за 23. и 30. децембар, али је певачица синоћ поделила са обожаваоцима да ће бити отказани.

Драгана и њена породица пролазе кроз најтеже дане, певачица је све време уз најближе, а у саопштењу је навела нове датуме концерта.

- Са неизмерном тугом принуђена сам да вам се данас обратим. Моја породица и ја пролазимо кроз један од најтежих дана јер смо остали без наше драге баке, мајке и свекрве Марте. Мени је ових дана место уз моју породицу и ма колико се радовала нашем дружењу, морам да вас обавестим да ћу одложити концертне активности у следећем периоду, па ћу и концерте заказане у Арени за 29. и 30. децембар морати да померим за 16. и 17. фебруар – поручила је она и додала:

– Више од свега сам желела да на најлепши начин уз вас које волим и који ме волите завршим годину и отпочнем своју турнеју, али сам сигурна да ћете разумети зашто је то у овом тренутку немогуће.

Знам колико сте се радовали свему, да су неки од вас пола света пропутовали да би били уз мене, и потрудићу се да вам то надокнадим. Карте купљене за претходне датуме важиће за нове термине. У своје и у име породице хвала вам на порукама саучешћа, разумевања, подршке и љубави, неизмерно нам значе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas