Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Драма се наставља: Ана Николић направила ХАОС новим потезом

Таман када смо помислили да ће се сукоб Милице Павловић и Ане Николић око хита решити на суду, Николићева је неочекивано повукла још један потез

1657532190_ana-nikolic.jpg
Фото: АТА имагес/ Принтскрин/Инстаграм/сеноритамилица
Oglas

Овај потез упућује на то да није дигла руке од песме која је у власништву Павловићеве и да путем дигиталних платформи жели да заради новац.

Прочитајте још: РАДА ЂУРИЧИН хитно превезена у болницу: Глумица завршила на интензивној нези

Николићева је након објављивања демо-снимка нумере "Проверено" на Јутјубу, исти објавила на једној дигиталној музичкој платформи чиме је опет нарушила ауторска права твораца песме Дејана Костића и Драгана Брајовића Браје.

Како песму није платила и званично објавила, сага око овог незапамћеног понашања на шоу-бизнис сцени се наставља.

Петар Борачев, представник дигиталног дистрибутера у региону "КВЗ мјузик", објашњава под којим условима је могуће објавити садржај на музичким дигиталним платформама.

- Извођач не може сам да постави песму на било којој дигиталној платформи као што то може да уради на Јутјубу - почиње Борачев, и додаје:

 

- У овом случају иде се преко дигиталног дистрибутера, па је извођач у овом случају дао материјал неком дигиталном дистрибутеру и рекао да жели да песма буде објављена, али је извршио повреду ауторских права. Фирма или лице које је демо-снимак доставило дигиталном дистрибутеру је реално злоупотребило ауторска права. Сада може да се очекује да ће аутори песме реаговати и пријавити повреду права „Дизеру“ на којем се песма налази, па ће демо-верзија вероватно убрзо бити скинута -објаснио је Петар Борачев.

БОНУС ВИДЕО:

 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas