· · Коментари: 0

Други дан СВАДБЕ: Сашка и Ђорђе изговорили "ДА" пред матичарем - четврта ВЕНЧАНИЦА одузима дах (ФОТО)

Сашка и Ђорђе Ђоковић настављају славље

1663073273_Foto-Printscreen-Instagram-tina__ivic-tijana.stoisavljevic.jpg
Фото: Принтсцреен Инстаграм тина__ивиц, тијана.стоисављевиц

Познати пар наставља славље на обали Црне Горе. Они су се јуче венчали у Цркви Светог Марка у Београду. Након прелепе церемоније, пар се запутио у Црну Гору. Овај жељно ишчекивани догађај је оправдао сва очекивања, с обзиром да је садржај венчања веома богат и да су се младенци потрудили да организују славље за памћење.

Сашка и Ђорђе су данас на плажи изговорили судбоносно "да" пред матичарем. Она је овом приликом обукла четврту венчаницу. Све три које је носила до сад су биле веома лепе и свака је била различита. Исти случај је и са четвртом хаљином. Другачија је од осталих, па Сашка вероватно жели да пошаље поруку да воли да екпериментише са модним комбинацијама. 

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - тина__ивиц

Прочитајте још: Након венчања у Београду славље настављено у Црној Гори: Сашка Веселинов заблистала у елегантној хаљини на обали мора (ФОТО)

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - тина__ивиц

По многима најлепша до сад, ова хаљина је била пудер нијансе розе боје, свиленкастог материјала. Она је пратила линију тела, а по себи је имала беле цветове. Венчаница је имала висок оковратник на ком је позади била машна.

Како би се овај занимљив детаљ видео, Сашка је подигла косу у високу пунђу, која јој је јако лепо стајала.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - тина__ивиц

Ђорђе Ђоковић је био у белом оделу, а оно што је било најзанимљивије је што су младенци били боси.

Приликом ове церемоније певао је Саша Ковачевић, који је направио предивну атмосферу.

Фото:Принтсцреен/ Инстаграм - тијана.стоисављевиц

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.