Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ново

Дует који смо дуго чекали: Милица Павловић и Саша Матић укрстили гласове (ВИДЕО)

Фолк звезде Милица Павловић и Саша Матић представили су публици нову песму, "Око моје".

1627981198_pjimage-10-.jpg
Фото: Ата/ Yоу Тубе/ принтсцреен/ ТВ Пинк
Oglas

Дуго најављивани дует фолк звезда, Саше Матића и Милице Павловић, изашао је јуче и за мање од једног дана има скоро милион прегледа на Јутјубу.

Две велике звезде укрстиле су гласове и публици пружили баладу која ће сигурно постати једна од најслушанијих. Песма носи назив "Око моје", а аутор је Милош Рогановић.

Прочитајте још: СВА У ЗАВОЈИМА НАКОН ПОВРЕДЕ: Славица Ћуктараш се огласила из болничке постеље (ФОТО)

Неколико речи о песми дала је и сама Милица Павловић:

- Колико пута сте плакали из немоћи? Колико пута сте били разочарани? Колико пута вас је неко довео у ситуацију да сумњате у своју снагу? Ово је песма која ће вас натерати да поново верујете себи! Да не сумњате у себе! Да волите себе! Јер, ако изгубите себе, само тада немате ништа! А то никада није опција! Нестрпљиво чекамо ваше реакције, коментаре, искуства! Воле вас Милица и Саша! - написала је певачица испод видеа.

Прочитајте још: Сека Алекић се одлучила на велику промену:"Не приличи ми јер сам мајка"

Судећи према првим коментарима на Јутјуб каналу, фанови су одушевљени.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas