Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дуге ноге за играње: ЛЕПА БРЕНА И ЂОЛЕ ЂОГАНИ некада, на снимању спота (ФОТО)

Погледајте за коју су песму Лепа Брена и Ђоле Ђогани снимали спот, када он још није био познат

1670225955_Brena-i-Djogani.png
Фото: Инстаграм принтсцреен/естраднимузицкивремеплов
Oglas

На друштвеним мрежама осванула је стара фотографија на којој Лепа Брена позира са Ђолетом Ђоганијем. Овај моменат забележен је током снимања спота за песму “Чувала ме мама”. Спот је приказан као ођавна шпица за филм ''Хајде да се волимо 2''.

Прочитајте још: Воли да носи шминку, штикле, и женску гардеробу: Погледајте како изгледа СИН легенде 'Лејкерса' МЕЏИКА ЏОНСОНА (ФОТО)

Лепа Брена је одувек била позната по својим дугим ногама, и није се плашила да то и покаже. Како је у току са светским трендовима, и на овој слици не заостаје за светским звездама 80-тих.У споту носи само боди, зрачи сексипилом, а уз то има само кожну јакну црвене боје. Плаву косу је натапирала у рок-стилу, специфичном за тај период. Док се Ђоле појавио потпуно обучен у бело, са мајцом заврнутих рукава.

Фото: Yоутубе принтсцреен

Ђоле Ђогани је тада започињао своју каријеру као кореограф и плесач, па је имао прилику да се појави у њеном популарном споту.

Прочитајте још: Амал Клуни елегантна у дугачкој хаљини, док јој Џорџ носи плашт: Пар поново одушевио заједно (ФОТО)

Несумњиво да му је то дало ветар у леђа, јер је Брена била највећа звезда некадашње Југославије.
За овај спот је снимљена посебна кореографија, и интересантно је да поред Лепе Брене плеше једна девојка која је данас  позната певачица. Реч је о бившој супрузи Ђолета Ђоганија, Слађани Делибашић која је се у то време бавила плесом, а касније је остварила и самосталну музичку каријеру.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas