Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Дванаест сати ме је убеђивао": Јована Јеремић открила како су покушали да је увуку у елитну проституцију - "Била сам на почетку каријере"

Позната водитељка поделила је мало познате детаље са почетка каријере

1666508082_jovana_jeremic_29072022_0041.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Водитељка Јована Јеремић важи за особу која нема длаке на језику. И овога пута није се либила да прича о понудама које је добијала. Она не крије да су покушавали да је увуку у елитну проституцију, али безуспешно:

- Покушали су да ме увуку у проституцију, на почетку каријере. Нећу рећи који је то човек покушао да уради. Била сам планирана за најелитнију проституцију, зато што сам хиперинтелигентна и нуђено ми је да радим са најјачим мушкарцима на светском нивоу. То је била отворена понуда. Нуђено ми је све, читаво богатство, да будем увучена у елитну проституцију, да будем жена задужена на светском нову јаке мушкарце, што из света фудбала пре свега, јер перфектно говорим шпански и то су моменти у мојој каријери где сам ја положила испит - испричала је Јеремићка у емисији "Инспирација ноћи, инспирација дана" и додала:

- Дванаест сати ме је тај човек убеђивао. Нудио ми све на свету. Чак знам и реченице које ми је говорио, тад сам имала 24 године. Тек сам завршила факултет, све је почело тако што су они имали информацију са мог факултета да сам врхунски интелигентна и да имам ту фаталну црту у себи. Мој одговор је био не. Тај дан ме је спасио пост, вера. Бог. То је било највеће искушење мог живота. Један од услова је био да се више никада не јавим родитељима, то је била црвена лампица у мојој глави. Говорио ми је да ја треба да носим хаљине од 5.000 евра, не од 5.000 динара, ја сам била на почетку каријере, ишли су на то. Мислили су да се продајем за паре - истакла је Јована.

Прочитајте још: Породицу чува од очију јавности: Ово су деца Радоша Бајића (ФОТО)

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas