Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Џејла Рамовић о новогодишњим жељама: "Ништа ја ту не бих мењала"

Победница музичког такмичења „Звезде Гранда“ Џејла Рамовић је сумирала утиске 2023. године и признала да је и презадовољна успехом који је постигла.

1704190262_dfab52cd3ad5e9ad8e1b5f714584432269d3bc22.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Током године успела је да оствари све жеље када је каријера у питању, снимила је неколико песама које су постале велики хитови, па тако ништа мање успеха не очекује у 2024. години.

Поред здравља које жели себи, породици, пријатељима и публици, Џејла је пожелела да њена каријера иде истом путањом као и до сада.

- Желим што више песама, што више могућности да снимим песме, што више наступа. Ништа ја ту не бих мењала у односу на прошлу годину. Сматрам прошлу годину као јако успешну и стварно не бих ништа мењала. Таква каква је, мени је била одлична – рекла је она и открила жеље за Гранд.

- Ове године, ако може више снимања, још више наступа колико буде могућности, то је то у суштини. Желим наравно и здравље.

Џејла је поделила причу како се Нова година прославља у њеном дому:

-Не верујем у Деда Мраза, у детињству је било радовања и свега, али то у једном момету прође. Ја се најрадије сећам пакетића које смо добијале од маме. Моја мама то ради и данас, пре Нове године она мени и сестрама прави наше персонализоване пакетиће, ставља наше најдраже слаткише. То је нека наша традиција, то она сваки пут припрема – закључила је певачица, а цео разговор са Џејлом погледајте у видеу на почетку тескта.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas