Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Џенифер Анистон је увек била ту за Метјуа Перија: Знала је да пије иако је на посао долазио тезан - "Њене речи су ме ДОТУКЛЕ као удар маљем"

Џенифер Анистон и Метју Пери су били веома блиски пријатлеји

1698576176_Foto-Profimedia-Dzenifer-i-Metju.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Метју Пери је признао да је био потпуно трезан само током једне сезоне култне серије "Пријатељи".

Свет је рано јутрос дочекала тужна вест, да је чувени Чендлер пронађен мртав у свом дому у Лос Анђелесу у 55. години. Како за сада страни медији преносе, глумац Метју Пери удавио се у ђакузију, под за сада непознатим околностима.

Иако је доживео славу са серијом "Пријатељи", која је комичног карактера, његов приватни живот био је далеко од хумора, којим је обојио свој лик Чендлера. Ван снимања, његова зависност је узимала данак.

"Можете да пратите путању моје зависности према мојој тежини. Ако сам дебео, то је алкохол, када сам мршав - то су таблете. Када имам козју брадицу, то је пуно пилула!" написао је глумац у својим мемоарима "Пријатељи, љубавници и велика грозна ствар" ("Фриендс, ловерс анд биг террибле тхинг").

Играјући лик саркастичног Чендлера, у серији која се приказивала премијерно од 1994. до 2004, током година његов лик је имао романсу са Моником Гелер, коју игра Кортни Кокс. Глумачку екипу заокружили су још Дејвид Швимер, Мет Лебланк, Лиса Кудроу и Џенифер Анистон, а екипа је била у сјајним односима и приватно. Кроз све успоне и падове, његове колеге биле су ту да га подрже.

- Џенифер је увек била ту за њега, да га саслуша, чак и када је имала својих проблема којима се бавила - рекао је извор за "Усwееклy".

- Метју сматра да су му људи који су остали уз њега када је све кренуло на доле, укључујући Џенифер, спасили живот без поговора. Дали су му вољу да живи и оздрави, иако му је за то била потребна велика снага воље - наводи се у "УсWееклy 2022".

 

У својим мемоарима Пери се присетио како је кренуо да пије када је имао само 14 година.

- Свет је имао смисао, осећао сам се у миру, није било лудила. Никада нисам био срећнији него у том тренутку - говорио је о свом искуству одрастања у Масачусецу и првом искуству са алкохолом. И док га је то учинило да се осећа "нормално" по први пут, сасвим нову сензацију имао је када је по први пут узео пилулу против болова, током повреде на скијањам током снимања филма 1997.

- Како је пилула деловала, нешто је у мени клинкуло. И тај сам клик тражио остатак свог живота... нисам могао да верујем колико је добар тај осећај. То је била потпуна еуфорија и осећај потпуности. Био сам на врху света. То је био најбољи осећај који сам икада имао. Ништа није могло да пође по злу. Док сам возио тај црвени мустанг до изнајмљене куће у Лас Вегасу, сећам се да сам мислио ако ме ово не убије, урадићу то поново - рекао је глумац, па додао:

- Годину ипо дана касније, узимао сам педесет пет тих пилула дневно! Имао сам 58 кг када сам се пријавио на рехабилитацију, мој живот је био у рушевинама.

Иако глумац никада није долазио на снимање пијан, Џенифер га је на крају суочила са његовим опијањем између снимања.

- Знам да пијеш - рекла је, а ја сам био збуњен:

- Како знаш, питао сам је, никада нисам долазио на посао пијан. Можемо да те осетимо, намиришемо, рекла је то на чудан начин пун љубави, али то што је рекла у множини, дотукло ме је као удар маљем - описао је глумац у књизи.

Након што се два пута пријавио на рехабилитацију, док је радио на хит ситкому, 1997. и поново 2001. Пери је био "чист" само током снимања 9. сезоне.

- То је била једина година коју сам био потпуно трезан током снимања Пријатеља - написао је Метју.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas