Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДЕЦА СЛАВНИХ

Џулија Робертс спрема славље: Син Хенри има ЗАНИМЉИВ хоби (ВИДЕО)

Најмлађи син Џулије Робертс данас пуни 14 година и има занимљив хоби.

1624601313_JulijaROberts.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

Најмлађи син Џулије Робертс изузето личи на, такође, познатог оца - продуцента Денија Молдера. Џулија ретрко објављује приватне слике на Инстаграму, али Danny Moder пратиоце повремено "части" неком сликом деце.

Прочiтајте још: Стари-нови ТРЕНД: Кендал Џенер и Гвинет Палтроу носе папуче какве до јуче нико не би обуо! (ФОТО)

Џулија Робертс је децу довела у Београд

Славна глумица Џулија Робертс и продуцент имају троје деце: близанце Финеус и Хејзел (16) и Хенрија (14). Сво троје су пре неколико година са мајком били у Београду док је отац снимао филм у српској престоници. Међутим, тада су били клинци. Сада су тинејџери, а најмлађи Хенри данас слави рођендан.

Супруг ЏУлије Робертс је недавно објавио снимак најмлађег сина Хенрија како до школе иде скејтбордом. Сада је поносни отац отишао корак даље - објавио је видео из скејт парка у којем тинејџер разбија како управља скејтбордом!

Видео сина Џулије Робертс је виралан

Видео је успорен и види се да је Хенри прави мајстор, а поносни отац је написао:

- Пуни 14...пуни у ваздуху...летњи окрет. Браво Хенри! (Turning 14…. turning in the air…summers turn. Ya Henry.) - написао је Дени Молдер.

Џулија Робертс живи у Малибуу

Фанови су одушевљени снимком коментарисали да је Хенри прави виртуоз, али су и оцу одали признање да син веома личи на њега. Један пратилац је написао: "mini me! Happy birthday". Када је Дени прошли пут објавио видео већина коментара имала је питање: Где је клинцу кацига?

Прочитајте још: Кајли Миног диктира моду: Овај ЏЕМПЕР ћемо до јесени сви купити! (ВИДЕО)

Скејтпарк у којем је Хенри снимљен налази се у Малибуу, недалеко од породичне куће Џулије Робертс и Денија Молдера.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by modermoder (@modermoder)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas