Oglas
· · Komentari: 0
DECA SLAVNIH

Džulija Roberts sprema slavlje: Sin Henri ima ZANIMLJIV hobi (VIDEO)

Najmlađi sin Džulije Roberts danas puni 14 godina i ima zanimljiv hobi.

1624601313_JulijaROberts.jpg
Foto: EPA
Oglas

Najmlađi sin Džulije Roberts izuzeto liči na, takođe, poznatog oca - producenta Denija Moldera. Džulija retrko objavljuje privatne slike na Instagramu, ali Danny Moder pratioce povremeno "časti" nekom slikom dece.

Pročitajte još: Stari-novi TREND: Kendal Džener i Gvinet Paltrou nose papuče kakve do juče niko ne bi obuo! (FOTO)

Džulija Roberts je decu dovela u Beograd

Slavna glumica Džulija Roberts i producent imaju troje dece: blizance Fineus i Hejzel (16) i Henrija (14). Svo troje su pre nekoliko godina sa majkom bili u Beogradu dok je otac snimao film u srpskoj prestonici. Međutim, tada su bili klinci. Sada su tinejdžeri, a najmlađi Henri danas slavi rođendan.

Suprug DžUlije Roberts je nedavno objavio snimak najmlađeg sina Henrija kako do škole ide skejtbordom. Sada je ponosni otac otišao korak dalje - objavio je video iz skejt parka u kojem tinejdžer razbija kako upravlja skejtbordom!

Video sina Džulije Roberts je viralan

Video je usporen i vidi se da je Henri pravi majstor, a ponosni otac je napisao:

- Puni 14...puni u vazduhu...letnji okret. Bravo Henri! (Turning 14…. turning in the air…summers turn. Ya Henry.) - napisao je Deni Molder.

Džulija Roberts živi u Malibuu

Fanovi su oduševljeni snimkom komentarisali da je Henri pravi virtuoz, ali su i ocu odali priznanje da sin veoma liči na njega. Jedan pratilac je napisao: "mini me! Happy birthday". Kada je Deni prošli put objavio video većina komentara imala je pitanje: Gde je klincu kaciga?

Pročitajte još: Kajli Minog diktira modu: Ovaj DžEMPER ćemo do jeseni svi kupiti! (VIDEO)

Skejtpark u kojem je Henri snimljen nalazi se u Malibuu, nedaleko od porodične kuće Džulije Roberts i Denija Moldera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by modermoder (@modermoder)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas