Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ема Томпсон, када живот прекопира филмски сценарио: '' БИЛА САМ ПОЛУ-ЖИВА, мајка ми је увек говорила да је првих 20 година најтеже''

Позната енглеска глумица и сценаристкиња Ема Томпсон (63), присетила се недавно трауматичног догађаја из прошлости

1668599659_profimedia-Emma-Thompson.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Ема Томпсон, звезда филма 'Љубав заправо', зна како то у стварности изгледа када ти се сломи црце због љубави. У недавном интервјуу, глумица је открила њену бол након сазнања да ју је тадашни муж, Кенет Брана, преварио са колегиницом, Хеленом Бонам Картер.

Фото: ЕПА

''Била сам веома, веома слепа за чињеницу да је имао везе са другим женама на снимању'', изјавила је Томпсонова за 'ЊуЈоркер', и додала : ''Оно што сам научила је: како је лако бити заслепљен сопственом жељом да завараш себе''.

Фото: ЕПА

Прочитајте још: Џулија Робертс: ЗГОДНА ЖЕНА воли да носи ОДЕЛА! Пругасти комплет и осмех самопоуздања, лепа глумица пленила у новом изадњу (ФОТО)

У то време, Кенет- који је био у браку са Емом већ осам година, режирао је и глумио у филму са Хеленом 'Мери Шелин Франкенштајн'. Када је сазнала за аферу, Ема описује како се тада осећала: ''Била сам полу-жива, сваки осећај да сам особа која вреди, или заслужује љубав, је нестао''.
Кенет и Ема, који су се заједно појавили у шест филмова, развели су се 1995.године, након чега је Кенет наставио своју везу са Хеленом још пет година. 

Фото: Схуттерстоцк

Глумица позната по својој улози у 'Разуму и осећајности', упоредила је себе са сломљеном посудом, те да је колега Грег Вајс '' покупио делове и саставио их поново заједно''.  Ема је у срећном браку са Грегом још од 2003.године, и имају двоје усвојене деце.

Прочитајте још: Певачице се на догађају појавиле у ИСТОЈ ХАЉИНИ: Погледајте КО ЈЕ ПРВИ представио плаву хаљину ове године (ФОТО)

Ема је на крају закључила да јој је мајка увек говорила како је првих двадесет година најтеже, и да је из свог другог брака научила много више о браку.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas