· · Komentari: 0

Ema Tompson, kada život prekopira filmski scenario: '' BILA SAM POLU-ŽIVA, majka mi je uvek govorila da je prvih 20 godina najteže''

Poznata engleska glumica i scenaristkinja Ema Tompson (63), prisetila se nedavno traumatičnog događaja iz prošlosti

1668599659_profimedia-Emma-Thompson.jpg
Photo: Profimedia

Ema Tompson, zvezda filma 'LJubav zapravo', zna kako to u stvarnosti izgleda kada ti se slomi crce zbog ljubavi. U nedavnom intervjuu, glumica je otkrila njenu bol nakon saznanja da ju je tadašni muž, Kenet Brana, prevario sa koleginicom, Helenom Bonam Karter.

Foto: EPA

''Bila sam veoma, veoma slepa za činjenicu da je imao veze sa drugim ženama na snimanju'', izjavila je Tompsonova za 'NJuJorker', i dodala : ''Ono što sam naučila je: kako je lako biti zaslepljen sopstvenom željom da zavaraš sebe''.

Foto: EPA

Pročitajte još: Džulija Roberts: ZGODNA ŽENA voli da nosi ODELA! Prugasti komplet i osmeh samopouzdanja, lepa glumica plenila u novom izadnju (FOTO)

U to vreme, Kenet- koji je bio u braku sa Emom već osam godina, režirao je i glumio u filmu sa Helenom 'Meri Šelin Frankenštajn'. Kada je saznala za aferu, Ema opisuje kako se tada osećala: ''Bila sam polu-živa, svaki osećaj da sam osoba koja vredi, ili zaslužuje ljubav, je nestao''.
Kenet i Ema, koji su se zajedno pojavili u šest filmova, razveli su se 1995.godine, nakon čega je Kenet nastavio svoju vezu sa Helenom još pet godina. 

Foto: Shutterstock

Glumica poznata po svojoj ulozi u 'Razumu i osećajnosti', uporedila je sebe sa slomljenom posudom, te da je kolega Greg Vajs '' pokupio delove i sastavio ih ponovo zajedno''.  Ema je u srećnom braku sa Gregom još od 2003.godine, i imaju dvoje usvojene dece.

Pročitajte još: Pevačice se na događaju pojavile u ISTOJ HALJINI: Pogledajte KO JE PRVI predstavio plavu haljinu ove godine (FOTO)

Ema je na kraju zaključila da joj je majka uvek govorila kako je prvih dvadeset godina najteže, i da je iz svog drugog braka naučila mnogo više o braku.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.