· · Коментари: 0
ТУГА

Ера Ојданић открио ПОСЛЕДЊУ ЖЕЉУ Боре Дрљаче

Певач још увек не може да верује да је изгубио најбољег пријатеља

1602594689_era-i-bira.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен / Песмом За Дусу ТВ ГРАНД

Ера Ојданић, тешко је примио вест о смрти свог колеге и пријатеља Боре Дрљаче. Иако је знао да је болестан и да је крај неминован, једноставно не може да прихвати чињеницу да га неће видети.

Прочитајте још: Син Боре Дрљаче описао ПОСЛЕДЊЕ ТРЕНУТКЕ свог оца: Желео је нешто да ми каже и почео је ођедном да се гуши

Открио је и како је реаговао када је чуо да је његов дугогодишњи пријатељ и колега преминуо:

- Није ми било добро када сам чуо кад је преминуо. Плакао сам целу ноћ. Као брат ми је био, не могу га никад прежалити. Није лако кад 55 година са неким делиш последњу кору хлеба. На једном наступу смо делили сув хлеб. Тако смо проводили кризне дане.

Ера каже да Бора није био срећан, зато што се није остварио у улози деде:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

СНИМАЊЕ ПЕСМЕ СУПЕРМЕНИ ГРАНД СОУ

А пост схаред бy Борислав Бора Дрљаца (@бора.дрљаца) он

- Говорио ми је: "Брате мој, све ово... И каријера и путовања и цео свет смо прошли, али немам среће", ја кажем: "Што Боро?", а он: "Па ево, ти имаш 5 унука, ја немам унука. Направих кућу, све, коме, шта, где..." То му је била рак рана, што нису се ови оженили и што нема унучади. Мислим да је отишао у гроб незадовољан само због тога - рекао је Ера и емотивним речима кроз сузе се опростио од свог пријатеља:

Прочитајте још: Ево где и када ће бити сахрањен Бора Дрљача

- Боро, пријатељу, Боро, брате, Боро, друже воли те и љуби твој брат и колега Ера Ојданић. Никада те нећу заборавити до краја живота. Вечна ти слава и мирно почивај - рекао је Ера у емисји Премијера.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.