· · Komentari: 0
TUGA

Era Ojdanić otkrio POSLEDNJU ŽELJU Bore Drljače

Pevač još uvek ne može da veruje da je izgubio najboljeg prijatelja

1602594689_era-i-bira.jpg
Foto: YouTube printscreen / Pesmom Za Dusu TV GRAND

Era Ojdanić, teško je primio vest o smrti svog kolege i prijatelja Bore Drljače. Iako je znao da je bolestan i da je kraj neminovan, jednostavno ne može da prihvati činjenicu da ga neće videti.

Pročitajte još: Sin Bore Drljače opisao POSLEDNJE TRENUTKE svog oca: Želeo je nešto da mi kaže i počeo je ođednom da se guši

Otkrio je i kako je reagovao kada je čuo da je njegov dugogodišnji prijatelj i kolega preminuo:

- Nije mi bilo dobro kada sam čuo kad je preminuo. Plakao sam celu noć. Kao brat mi je bio, ne mogu ga nikad prežaliti. Nije lako kad 55 godina sa nekim deliš poslednju koru hleba. Na jednom nastupu smo delili suv hleb. Tako smo provodili krizne dane.

Era kaže da Bora nije bio srećan, zato što se nije ostvario u ulozi dede:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SNIMANJE PESME SUPERMENI GRAND SOU

A post shared by Borislav Bora Drljaca (@bora.drljaca) on

- Govorio mi je: "Brate moj, sve ovo... I karijera i putovanja i ceo svet smo prošli, ali nemam sreće", ja kažem: "Što Boro?", a on: "Pa evo, ti imaš 5 unuka, ja nemam unuka. Napravih kuću, sve, kome, šta, gde..." To mu je bila rak rana, što nisu se ovi oženili i što nema unučadi. Mislim da je otišao u grob nezadovoljan samo zbog toga - rekao je Era i emotivnim rečima kroz suze se oprostio od svog prijatelja:

Pročitajte još: Evo gde i kada će biti sahranjen Bora Drljača

- Boro, prijatelju, Boro, brate, Boro, druže voli te i ljubi tvoj brat i kolega Era Ojdanić. Nikada te neću zaboraviti do kraja života. Večna ti slava i mirno počivaj - rekao je Era u emisji Premijera.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.