Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ева Лонгорија о МАЈЧИНСТВУ У ЧЕТРДЕСЕТИМ: ''Једноставно је суђено да буде са мном баш у овом периоду мог живота'' (ФОТО)

Глумица је искрено причала о свом искуству са бебом у 43.години!

1680428082_Eva-Longoria-naslov-ig.png
Фото: Инстаграм принтсцреен/евалонгориа
Oglas

Током неколико последјих деценија, просек година у ком жене рађају прво дете, се повећао. Све  више жена рађа децу након 40. године, док је све мање оних које су родиле пре 20. 

Глумица Ева Лонгорија (48),  имала је 43 године када је по први пут постала мама. Она је 2018.године родила сина, Сантјага Енрикеа Бастона.

Глумица, која је у браку са бизнисменом Хосе Пепе Бастоном, у интервјуу за часопис Парентс рекла је да су четрдесете најбоља деценија за рађање детета, из њеног искуства. Ева је за свог малишана додала: 

- Једноставно је суђено да буде са мном баш у овом периоду мог живота. Много сам мирнија, а притом не радим тако много, иако можда не изгледа тако! 

Ипак, жонглирање између родитељства и посла није једноставно, без обзира на то да ли си позната личност или не. Ева је, међутим, јако срећна што има могућност да сина води са собом на снимања како би био поред ње.

 

- Повратак на посао је био тежак. Дојење на послу такође... Спавање и неспавање. Ипак, једноставно то урадиш и буде готово, подлеила је Ева.

Ова мама је додала и то, да њен малиша нема проблем да се одвоји од ње, и да воли да буде у свачијим рукама, што је веома радује. Она је недавно објавила нову фотографију са наследником, уз речи ''мој живот''.
 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas