Oglas
· · Komentari: 0

Eva Longorija o MAJČINSTVU U ČETRDESETIM: ''Jednostavno je suđeno da bude sa mnom baš u ovom periodu mog života'' (FOTO)

Glumica je iskreno pričala o svom iskustvu sa bebom u 43.godini!

1680428082_Eva-Longoria-naslov-ig.png
Foto: Instagram printscreen/evalongoria
Oglas

Tokom nekoliko posledjih decenija, prosek godina u kom žene rađaju prvo dete, se povećao. Sve  više žena rađa decu nakon 40. godine, dok je sve manje onih koje su rodile pre 20. 

Glumica Eva Longorija (48),  imala je 43 godine kada je po prvi put postala mama. Ona je 2018.godine rodila sina, Santjaga Enrikea Bastona.

Glumica, koja je u braku sa biznismenom Hose Pepe Bastonom, u intervjuu za časopis Parents rekla je da su četrdesete najbolja decenija za rađanje deteta, iz njenog iskustva. Eva je za svog mališana dodala: 

- Jednostavno je suđeno da bude sa mnom baš u ovom periodu mog života. Mnogo sam mirnija, a pritom ne radim tako mnogo, iako možda ne izgleda tako! 

Ipak, žongliranje između roditeljstva i posla nije jednostavno, bez obzira na to da li si poznata ličnost ili ne. Eva je, međutim, jako srećna što ima mogućnost da sina vodi sa sobom na snimanja kako bi bio pored nje.

 

- Povratak na posao je bio težak. Dojenje na poslu takođe... Spavanje i nespavanje. Ipak, jednostavno to uradiš i bude gotovo, podleila je Eva.

Ova mama je dodala i to, da njen mališa nema problem da se odvoji od nje, i da voli da bude u svačijim rukama, što je veoma raduje. Ona je nedavno objavila novu fotografiju sa naslednikom, uz reči ''moj život''.
 

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas