Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

У 40.ГОДИНИ СЕ ЗАЉУБИЛА "ДО УШИЈУ", И ТО НА ДРУГИ ПОГЛЕД: Одмах је знала да је то човек са којим жели децу (ФОТО)

Ева Лонгорија је пронашла љубав свог живота са 40 година, и говори зашто њен брак тако складно функционише

1680603464_profimedia-0472547946-Eva-Longoria.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Ева Лонгорија је једна срећна и задовољна жена, што се и види по њој. Са 48 година она изгледа боље него икад, а све захваљујући великој љубави.

"Желим да вичем са највишег врха планине о свему што се дешава са нама јер сам тако срец́на и узбуђена што сам са особом тако љубазном као што је он", рекла је једном приликом Ева о свом мужу Хосеу Бастону, који је 7 година старији од ње.

Након два пропала брака, звезда серије "Очајних домац́ица" коначно је пронашла своју сродну душу у Хосеу, а њихова љубав је све јача и јача. Глумица је од 2002. до 2004. била у браку са глумцем Тајлером Кристофером, а до њиховог разовда је дошло јер је глумица била премлада и није у потпуности схватала шта значи брак. Недуго затим, упознала је НБА кошаркаша Тонија Паркера, за кога се удала 2007. године и њих двоје су сјајно фукционисали све до 2010. Тада је глумица затражила развод брака, након што ју је Паркер преварио. Лонгорија је веома тешко поднела развод, и никада није крила да јој тада срце било сломљено, те да је почела да сумња у себе због његове преваре.

Заправо, то је била љубав на други поглед за Еву и Хозеа. Када су се први пут срели, обоје су изашли из везе и нису осец́али повезаност. Шест месеци касније, поново су се срели, и како Ева објашњава:

"Било је то као клише, анђели који певају, а око њега је био сјај, и то је била непосредна хемија."

У Лонгоријиним очима, Хозе је био најзгоднији мушкарац којег је икада видела, а следец́ег дана отишли ​​су на четворочасовни састанак. То је био први пут да се Ева забављала са старијим мушкарцем, и чињеница да је он формиран и „одрастао“ била је трешња на торти за њу.

Две године након што су почели да се забављају, док су били у пустињи у Дубаију, Хозе је запросио Еву. Веридба је била пријатно изненађење за глумицу, а у једном интервјуу је свог садашњег мужа назвала најљубазнијим људским бићем ког је икада упознала.

Током венчања, Ева уопште није била под стресом. У ствари, толико се смејала и каже да је осец́ала да ц́е јој срце експлодирати. Хосе је припремио многа изненађења за Еву, а сваких пола сата било је ново изненађење, које је ноц́ учинило незаборавном.

Када су Еву питали да ли је брак променио њихову везу, рекла је да чак и 3 године након што су се венчали, још увек лебде.

"Увек смо били у браку у нашим срцима и у души, тако да је венчање било само леп повод за славље са најближима", открила је она.

„Људи ме питају: ’Да ли волиш што си удата?‘ Није да волим брак – волим што сам удата за њега. Он је тај који све то чини посебним и вредним тога“, признала је глумица.

Такође је објаснила да она и Хозе стално откривају нове ствари једно о другом.

"Неким данима се чини као да смо заједно 40 година, а другим данима као да смо се тек упознали“, додала је Лонгорија.

Када се удала за Хосеа, Ева је добила још једну улогу: постала је маћеха његовој деци. Али то је није спречило да роди још једно дете. Глумица је признала да су Хосеова деца била та која су је "натерала" да пожели да роди дете. Тако је 2018. године родила сина.

 

Ева и Хозе свако вече искључују телефоне, вечерају заједно и разговарају. Пошто су током дана веома заузети, имају много ствари да надокнаде.

Лонгорија је пронашла љубав са Бастоном када је она имала 40, а он 50, што им је, како верује, омогуц́ило да цене заједнички живот.

„Мислим да је проналажење љубави са 40 било као: 'Можемо ли једноставно уживати у овом животу заједно?", открила је Ева.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas