Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ева Мендес открива зашто се не појављује на црвеним теписима са Рајаном Гослингом: Заједно су више од деценије, али ретко виђени у пару

Еву Мендес и Рајана Гослинга ћемо тешко видети заједно

1681387734_profimedia-0739086546.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Заједно су више од 12 година, али то не значи да је слику пара лако пронац́и. Ева Мендес је открила јединствени разлог зашто се она и њен дугогодишњи партнер Рајан Гослинг не појављују заједно на црвеним теписима.

Ева и Рајан имају две ћерке, Есмералду (8) и Амаду (6), и толико цене своју приватност да не желе да их камере виде заједно, пише Паге Сиx.

Након што је на Инстаграму поделила снимак из првог заједничког филма "Тхе Плаце Беионд Тхе Пинес" током којег су започели љубавну везу 2012. године, Мендес је упитана зашто не објављује још снимака са супругом и колегом.

- Какав кул коментар, хвала вам. Али ми се не појављујемо заједно - гласио је одговор Еве Мендес.

Мендес је додала да се само једном појавила на црвеном тепиху са својом јачом половином.

- Ох, чекајте – за оне који би ме могли ухватити у лажи – само смо једном били заједно на црвеном тепиху када смо промовисали овај филм - приметила је она.

Када су је питали да појасни зашто се не осећа пријатно приликом заједничких појављивања Ева је написала:

- Под "није пријатно" мислим на разоткривање нашег приватног живота који ценимо. И даље умирем од жеље да снимим још један филм са њим -  појаснила је лепа Ева.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 


 


 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas