Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Ево какве су комшије Жељко и Јована Јоксимовић

Познати пар недавно се преселио

1602853853_joksimovici_rodjendan_02102018_0028.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Жељко и Јована Јоксимовић од недавно живе у кући коју су купили, а какви су као комшије, открила је неколицина људи која живи у њиховој близини.

Прочитајте још: Тања Савић открила да је муж уцењује: Он је болестан, плашим се за децу

- Јована је дивна комшиница. Никада јој не буде тешко да се јави и поздрави са мном. Искрен да будем, ретко их виђам јер обично из капије одјуре аутомобилом. Међутим,  када се укаже прилика да је сретнем на улици, дивна је и пристојна жена. Чују се често дечица која се играју по дворишту, а како и не би када живе у оваквој раскоши. Направили су свој дом и мир, то је нова породична оаза - рекао је први комшија који децу славног пара, Косту, Ану и Срну чује, али ретко виђа.

Како је реч о елитном делу Београда, комшије нису биле баш расположене да причају о познатим суседима, за које кажу да ретко шетају околним улицама.

- Читао сам у новинама да овде живе већ неколико месеци, али верујте ми једном сам их само видео. Јована је возила близнакиње у аутомобилу. Видео сам да је имала на лицу неке тамне наочаре, тако да нисам сигуран да ли је била без шминке. Када сам и са другим комшијама причао, закључили смо да они не излазе из виле. Ту су њихова четири зида, све је на високом нивоу, имају портира. Он брине ко улази и о безбедности. Једноставно, Јована је сакривена од јавности и то тако треба да буде. Живе свој живот и тако треба - рекао је човек који живи у њиховој близини.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Лове yоу @ззељко

А пост схаред бy Јована Јоксимовиц (@јјованајоксимовиц) он

Једна комшиница одушевљена је Јованом и њеном харизмом0

 - Знам на коју Јовану мислите, она је предивна. Стално сам је гледала, много је харизматична. Срела сам је неколико пута и једном приликом кад сам јој махнула, она ми је узвратила са осмехом. Имам осећај кад год сам је срела да је била у некој журби. Тако данас функционише овај млади свет, иду од циља до циља, без паузе. Виша је уживо него када сам је гледала на телевизији. Згодна је, знао је Жељко кога ће да изабере - изјавиљује кроз осмех бака.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas