Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Фатална плавуша: Ево како изгледа бивша жена Јована Мемедовића (ФОТО)

У браку су провели више од две деценије

1671099654_jovan-memedovic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/РТС
Oglas

Мирјана Мемедовић важи за праву госпођу која је веома успешна у свом послу, а године су само њу само број.

Наш чувени водитељ Јован Мемедовић и на прагу седме деценије је велики заводник, али мало ко зна каква лепотица је његова бивша супруга коју је заволео у једном рекреативном центру 1992. године. Провели су заједно више од две деценије и имају двоје деце. Око њиховог односа се никада нису стварали скандали, а о разводу јавности није дуго знала.

Прочитајте још: Синоним је за лепоту и женственост: Најлепша ЈУГОСЛОВЕНКА се удавала два пута, а онда је доживела велику трагедију

 

Наиме, Мирјана је са годинама све лепша дама која се истиче по посебној енергији. Има аутентичан стил одевања, те привлачи погледе где год се појави, а њеном осмеху и погледу мало ко може да одоли. Међутим, док је била у са Јованом у браку, који и данас обара припаднице лепшег пола са ногу,није се експонирала много у јавности и трудила се да њхову интиму сачува од медија, у чему је и успела.

Изузетно води рачуна о свом изгледу, зато се здраво храни и обожава, као и њен некадашњи супруг, да проводи време у природи. Бави се ароматерапијом, па многи деле мишљење да је баш у неком од етеричних уља из лековитих биљака пронашла свој еликсир младости.

До разлаза са Мемедовићем дошло је 2014. године, а развели су се у потпуној тишини, без грубих речи. Како обоје истичу, најважније им је било у тим тренуцима да сачувају децу, ћерку Машу и сина Уроша, од беспотребног и додатног стреса.

Иако су најчешћи проблеми, због којих људи излазе из заједнице, превара, недостатак љубави или мањак комуникације, разумевања и поштовања, код Јована и Маријане догодило се сасвим нешто друго.

Аутор емисије "Сасвим природно" због природе посла стално је био одсутан од куће. Заправо, највећи део године боравио је по џунглама, степама, планинама, снимајући невероватне људе и појаве.

Прочитајте још: Јелена Гавриловић ускоро стаје на луди камен: ДАН ВЕНЧАЊА ЈЕ ЈАКО БЛИЗУ

Када би се и вратио после дугог путовања, како је својевремено рекао, није желео да се враћа градској гужви, упркос томе што је знао да га код куће чекају супруга и деца. Највише је волео да своје слободно време проводи у својој викендици на планини, што је и дан данас тако, а све то заједно наводно је довело до удаљавања брачних партнера.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas