Oglas
· · Komentari: 0

Sinonim je za lepotu i ženstvenost: Najlepša JUGOSLOVENKA se udavala dva puta, a onda je doživela veliku tragediju

Ana Saso, koja je bila proglašena za najlepšu Jugoslovenku, i danas je sinonim za lepotu i ženstvenost, ali uprkos svojoj velikoj lepoti, ova misica nije imala sreće u ljubavi.

1671096624_ana-saso.jpg
Foto: Instagram prinscreen/anasasso
Oglas

Lepotica, koja je poreklom iz Hrvatske, davne je 1982. godine, kada je imala samo 19, osvojila titulu Mis Jugoslavije, što joj je pomoglo da izgradi svetsku karijeru. Imala je angažmane u Parizu i Milanu, kao i brojne ponude za uloge u filmovima koje je odbila jer nije želela da snima scene u toplesu. Na takmičenju za Mis univerzuma Ana je ušla u top 15, zbog čega je postala simbol lepote na Balkanu.

Pročitajte još: NIŠTA NIJE SLUTILO NA TRAGEDIJU: Svet je zastao u neverici, nakon iznenadne smrti poznatog plesača i Di-džeja, koji je uvek imao osmeh na licu (FOTO)

Ona se dva puta udavala, ali oba braka su se nesrećno završila. Prvi put je bila udata za kralja splitskog noćnog života, Nenada Barea Teklića, koji je u periodu od tri decenije bio vlasnik desetak najboljih kafića i klubova u Dalmaciji. Ovaj brak neslavno je završen, a Teklić je 2014. godine poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Ana Saso se nakon toga udala za pravnika Igora Franceskog, međutim ni on nije uspeo - ovaj čovek je bio veliki šarmer, a o njemu se neprestano pričalo da je varao suprugu sa mladim devojkama i to na oči čitavog Splita. Dve godine nakon razvoda Franceski je uhapšen jer su se u njegovom stanu devojke iz jedne organizovane grupe prostituisale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

Ipak, izgleda da je Ana našla svoju mirnu luku, jer je već više od decenije, kako pišu hrvatski mediji, u vezi sa lekarem Hrvojem Tomaševićem.

- S velikim zadovoljstvom kažem da sam nakon četrdesete postala napokon zadovoljna sobom. Nakon svih uspona i padova te brojnih iskustava – i pozitivnih i negativnih – evoluirala sam u svakom smislu. A nadopunjuje me i duhovnost. Sve me to sada čini prezadovoljnom - rekla je Saso, koja je i danas prelepa, pre nekoliko godina za "Gloriju".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas