Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУГА

Фудбалски свет у шоку: Преминуо Дијего Марадона

Легендарни фудбалер преминуо је данас у 60. години

1606323441_New-Project.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Да Сторм
Oglas

Дијего Марадона, један од најбољих фудбалера у преминуо је данас. Славни фудбалер, недавно је имао операцију због крварења у мозгу, али је пре две недеље отпуштен кући, јер му се стање било стабилизовало.

Прочитајте још: "Кад ме једном не буде, заувек кад склопим очи..." Последња ТОКАНОВА песма слутила на СМРТ? (ВИДЕО)

Међутим, након што му је данас позлило у стану, аргентински медији су пренели да му није било, спаса, као и да је Хитна помоћ која је дошла на лице места, могла само да констатује смрт. Дијего Армандо Марадона рођен је 30. октобра 1960. године. Поделио је титулу најбољег фудбалера 20. века са бразилским фудбалером Пелеом, мада многи сматрају да је он јединствен.

Марадона је са реперезентацијом Аргентине, освојио 1986. године Светско првенство у Мексику. Важио је за једног од најбољих фудбалера у историји фудбала. Био је селектор Аргентине од 2008 - 2010. године. Поред успеха које је остварио током своје фудбалске каријере, за Марадону се везују и бројни скандали.  1991. био је позитиван на допинг контроли на кокаин, због чега је био кажњен са 15 месеци забране играња. Исте године, након повратка у Аргентину, ухваћен је због поседовања кокаина, али је ослобођен јер је у судској пресуди писало, да је коришћен као медицински третман. 

Три године касније поново је дошао на насловне стране медија након што је из ваздушне пушке случајно погодио једног новинара. Изгубио је и уткамицу са женом коју је волео, мајком сина којег никада није имао храбрости да призна. У јануару 2000, долази на Кубу у новом покушају излечења зависности од дроге, али је и тај покушај био безуспешан.

Прочитајте још: "Опраштам свима који ме не зову" ... Марина Туцаковић проговорила о односу са Цецом и о болести

2005. године Емир Кустурица је на Марадонино инсистирање, снимио документарни филм "Бомбоњера" о његовом животу. Премијерно је филм приказан на фестивалу у Кану.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas