Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Глумац Никола Ракочевић о томе како је било глумити са Милицом Павловић у серији "Певачица"

Никола Ракочевић у серији тумачи лик менаџера.

1633773785_Untitled.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ РТС Тако стоје ствари
Oglas

Серија "Певачица" од кад се појавила изазива велику пажњу гледалаца. Певачица Милица Павловић има једну од главних улога, а сви су се питали како ће се снаћи у новој улози.

Глумац Никола Ракочевић открио је детаље са снимања серије "Певачица", а у серији игра улогу менаџера.

- Ако редитељ има добар сценарио, изабраће и добру поделу. Оне коментаре које сам ја чуо односе се на то да је све другачије. И ја, и целокупна серија - каже Никола за Глориију.

Прочитајте још: Андрија Милошевић је један од наших најомиљенијих глумаца, а ево како изгледа његов млађи брат кога не виђамо у јавности (ФОТО)

Никола је говорио и у томе како се Милица снашла у улози глумице и какву су сарадњу остварили:

- Мислим да је то добар потез да неко ко игра ту улогу буде из тог света. Генерално се трудим да немам предрасуде према људима, тако је било и у овом случају. Милица је била јако комуникативна и сарађивала је јако занимљиво. Није кварила радну атмосферу. Нисам приметио да је глумила звезду на сету, али не знам каква је ван сета - рекао је Никола.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas