Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Глумица напустила град, сади воће и поврће и помаже у манастиру: ''НИСАМ ХТЕЛА ДА УСВОЈИМ ДЕТЕ, ЖЕЛЕЛА САМ ДА РОДИМ СВОЈЕ'' (ФОТО)

Ивана Михић повукла се из јавног живота и мир пронашла далеко од градске гужве

1678528786_ivana-mihic-naslov.png
Пхото: Схуттерстоцк/ Инстагам принтсцреен ивана_михиц_оффициал
Oglas

Ивана Михић (53) никада није волела у јавности пуно да говори о свом приватном животу, а последњих година генерално ретко даје интервјуе. Време проводи у породичној кући у Сурчину, окружена природом, гаји поврће и дружи се са комшијама. Ово је изгледа постао тренд како код познатих у свету, тако и у нашој земљи- да сјај и гламур јавног живота замене животом у природи, у миру, узгајајући своје поврће а понекад и домаће животиње.

"Живим у кући у природи.Бавим се текућим дневним пословима и покушавам да заснујем здраво пољопривредно газдинство. И то учим у ходу, али пошто имам неколико истински добрих пријатеља који се у то разумеју, све је лакше", испричала је једном приликом глумица за "ТВ Екран".

" Наше непрскано поврће и воће подршка је труду да се здравије хранимо. Земља на нашем плацу по квалитету је пете категорије, што је за гајење поврћа лоша стартна позиција. Има глине па је тешко и окопавати и плевити. И поред тих препрека успевамо да одгајимо неколико култура. Помоћ комшија и пријатеља пољопривредника од великог је значаја. Тако смо на пример успели да набавимо стајско овчије ђубриво, да инсталирамо заливање 'кап по кап'", открила је Ивана на друштвеним мрежама.

Иако о својим партнерима никада није говорила за медије, глумица је својевремено признала да жали што се није остварила као мајка, али да о усвајању детета није размишљала.

"Нисам размишљала да усвојим дете, желела сам да родим своје дете. Свакако, изузетно поштујем људе који се одлуче на такав одговоран и хуман потез", рекла је она тада.

Од најранијег детињства, уметница редовно посећује манастир Рајиновац надомак Гроцке, а на гробљу овог манастира сахрањен је њен отац, чувени сценариста Гордан Михић. Од тада Ивана и њена мајка, глумица Вера Чукић, још чешће одлазе на ово место.

"Моја мајка Вера Чукић и ја у последње три године веома често долазимо у Рајиновац. Анхимандрит Серафим, који нам се нашао као подршка у времену кад смо остале без нашег Гордана, за ове три године постао је и наш блиски пријатељ", испричала је Ивана прошле године за "Политику".

Спонтано је затим дошло до тога да је постала и волонтер манастира, будући да је са свештеницима често разговарала о томе како може да им помогне.

"Како сам се бавила филмском продукцијом и још низом организационих послова, стекла сам контакте који су могли да помогну игуману Серафиму", објаснила је Ивана том приликом.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas