Oglas
· · Komentari: 0

Glumica napustila grad, sadi voće i povrće i pomaže u manastiru: ''NISAM HTELA DA USVOJIM DETE, ŽELELA SAM DA RODIM SVOJE'' (FOTO)

Ivana Mihić povukla se iz javnog života i mir pronašla daleko od gradske gužve

1678528786_ivana-mihic-naslov.png
Photo: Shutterstock/ Instagam printscreen ivana_mihic_official
Oglas

Ivana Mihić (53) nikada nije volela u javnosti puno da govori o svom privatnom životu, a poslednjih godina generalno retko daje intervjue. Vreme provodi u porodičnoj kući u Surčinu, okružena prirodom, gaji povrće i druži se sa komšijama. Ovo je izgleda postao trend kako kod poznatih u svetu, tako i u našoj zemlji- da sjaj i glamur javnog života zamene životom u prirodi, u miru, uzgajajući svoje povrće a ponekad i domaće životinje.

"Živim u kući u prirodi.Bavim se tekućim dnevnim poslovima i pokušavam da zasnujem zdravo poljoprivredno gazdinstvo. I to učim u hodu, ali pošto imam nekoliko istinski dobrih prijatelja koji se u to razumeju, sve je lakše", ispričala je jednom prilikom glumica za "TV Ekran".

" Naše neprskano povrće i voće podrška je trudu da se zdravije hranimo. Zemlja na našem placu po kvalitetu je pete kategorije, što je za gajenje povrća loša startna pozicija. Ima gline pa je teško i okopavati i pleviti. I pored tih prepreka uspevamo da odgajimo nekoliko kultura. Pomoć komšija i prijatelja poljoprivrednika od velikog je značaja. Tako smo na primer uspeli da nabavimo stajsko ovčije đubrivo, da instaliramo zalivanje 'kap po kap'", otkrila je Ivana na društvenim mrežama.

Iako o svojim partnerima nikada nije govorila za medije, glumica je svojevremeno priznala da žali što se nije ostvarila kao majka, ali da o usvajanju deteta nije razmišljala.

"Nisam razmišljala da usvojim dete, želela sam da rodim svoje dete. Svakako, izuzetno poštujem ljude koji se odluče na takav odgovoran i human potez", rekla je ona tada.

Od najranijeg detinjstva, umetnica redovno posećuje manastir Rajinovac nadomak Grocke, a na groblju ovog manastira sahranjen je njen otac, čuveni scenarista Gordan Mihić. Od tada Ivana i njena majka, glumica Vera Čukić, još češće odlaze na ovo mesto.

"Moja majka Vera Čukić i ja u poslednje tri godine veoma često dolazimo u Rajinovac. Anhimandrit Serafim, koji nam se našao kao podrška u vremenu kad smo ostale bez našeg Gordana, za ove tri godine postao je i naš bliski prijatelj", ispričala je Ivana prošle godine za "Politiku".

Spontano je zatim došlo do toga da je postala i volonter manastira, budući da je sa sveštenicima često razgovarala o tome kako može da im pomogne.

"Kako sam se bavila filmskom produkcijom i još nizom organizacionih poslova, stekla sam kontakte koji su mogli da pomognu igumanu Serafimu", objasnila je Ivana tom prilikom.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas