· · Коментари: 0

Глумица решила мистерију: Мирка Васиљевић открила праву истину о фотографији са наводног венчања (ФОТО)

Глумица проговорила о браку са Вујадином

1656745938_mirka-i-vujadin.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/ вујадинсавиц

Након што је у медијима ођекнула вест да су се Мирка Васиљевић и Вујадин Савић венчали, глумица је одлучила да открије о чему се заправо ради.

Прочитајте још: Шакира након РАСТАНКА од Пикеа, ухваћена у друштви млађег мушкарца (ФОТО)

Наиме, Вујадин је по ко зна који пут на друштвеним мрежама направио пометњу, када је објавио фотографију њега и младе глумице, како се љубе елегантно одевени крај једног базена.

Сви су одмах дошли до закључка, да је пар коначно изговорио судбоносно "да" и почели су да им честитају. Како би се зауставиле спекулације, Мирка је одлучила да коначно стави тачку на ту тему:


- Не волим да дајем изјаве у тренутку када моја каријера није тема, нити да продубљујем приче које немају везе са истином, али ево да коначно ставим тачку на спекулације да смо се венчали. Били смо на прослави где су сви гости добили картице са својим именом и презименом, па тако и нас двоје. Само што је на мојој писало Вујадиново презиме. Он је искористио прилику да се нашали и објавио је фотографију те картице на свом Инстаграм профилу, а одатле је кренула прича да смо се венчали. Као што знате, немам друштвене мреже, па се не разумем сасвим у то како функционишу - навела је глумица, преноси Ало, а потом открила разлоге због којих се још увек није удала.

- Не постоји ништа спектакуларно што бих могла да кажем, а да то већ годинама не понављам када је реч о нашем венчању. Искрена да будем, та тема ми је постала напорна, али и смешна. Година за годином, догурали смо до дванаест и нисмо нашли времена да то организујемо с обзиром на то да смо током година стекли многобројне пријатеље и списак званица свакако не би био мали. Од венчања нам је одувек било важније заједничко време ког увек фали због обавеза око деце, његових пословних ангажовања, мог посла, селидби... Вујадин би попут сваког мушкарца венчање организовао за два дана, али ја сам та која би волела да се побрине о сваком детаљу. Како бисмо обоје желели да нам то буде једино венчање, не желим да то урадим на брзину. Искуство мојих другарица које су се удавале показало ми је да човек мора да се посвети организацији венчања бар годину дана, а ми од девет селидби у последњих неколико година заиста нисмо имали то време - закључила је Васиљевићева, преноси Ало.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.