Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Глумила је фаталну младу бунтовницу у филму 'НАТАША', а ГДЕ ЈЕ данас Тијана Кондић и чиме се бави? Многи је не би препознали (ФОТО)

Након легендарног филма ''Наташа'', снимљеног пре 17година, Тијана се више не бави глумом. Како живи ван Србије, говори колико јој је прилагодавање тешко пало

1668683939_FILM-NATASA.png
Пхото: Принтсцреен/ Yоутубе
Oglas

Када је још као девојчица заиграла у филму Љубише Самарџића, одмах је постала преознатљива широм региона.
Иако неискусна, глумица Тијана Кондић је у свом првом остварењу добила ни мање ни више него- главну улогу.
Толико је упечатљиво изнела лик Наташе у истоименом филму, да су је многи поистиветили са том улогом. Колико је и сама била слична карактеру који је одиграла у младости, сама Тијана каже: 

-'' Била сам бунтовна као Наташа, али не толико драстично. Била је прилично слична мени, с обзиром на године и веома супротан став једне тинејџерке тог времена. Редитељ ме је водио и учио исказивању емоција, о истини за којом сви трагају на филму и јави''.
У овој дирљивој филмској причи, фокус је на бунтовној девојчици која покушава да разреши мистерију убиства свог оца.

Фото: Инстаграм/ тијанакондицоффициал

Прочитајте још: Ема Томпсон, када живот прекопира филмски сценарио: '' БИЛА САМ ПОЛУ-ЖИВА, мајка ми је увек говорила да је првих 20 година најтеже''

Након овог остварења, Тијана више није желела да настави да се бави глумом, па је завршила светску књижевност на Филолошком факултету у Београду.
Данас живи у Тел Авиву, Израелу, где ју је одвео посао за једну продукцију, којом се и даље бави. Ретко долази у Србију, а пре три године дошла је како би промовисала свој роман. Једном приликом, испричала је да је било веома тешко започети живот ван наше земље:
-'' Све је тешко. Крећете из почетка, све. Била сам раније као туриста у Израелу, али једно је бити туриста, а друго живети тамо. Од језика и културе, која је мени пријемчива и блиска. Мени је то био изазов, а не нешто најтеже. Гледала сам на то позитивно, и упознала сам тамо људе из целог света. Научила сам нов језик и ствари. Живим потпуно другачији живот, али то не значи да ми не недостају ствари из Србије, а посебно људи.''

Фото: Инстаграм/ тијанакондицоффициал

Прочитајте још: ПОТПУНА ТРАНСФОРМАЦИЈА- ИЗГЛЕДА КАО МИС СВЕТА: Нико не верује да су нашминкана лепотица и она ИСТЕ особе (ВИДЕО)

О тешком периоду свог живота имала је да каже следеће:

-'' Најтежи тренутак ми је био одлазак одавде, а након тога смрт мог оца, која се догодила само два месеца након мог одласка у Тел Авив. У једном тренутку се много ствари десило. Пресељење, потом породична трагедија. Цео тај тежак период користила сам за писање. Писање је једна врста терапије, као и сваки облик уметности'', искрено је говорила Кондићева.
Тијана се није пуно променила, од оне коју памтимо, те би је вероватно препознали да је сретнете на улици. 

Фото: Инстаграм/ тијанакондицоффициал

Она се иначе поред продукције и писања, данас бави и плесом па држи и приватне часове салсе.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas