Oglas
· · Komentari: 0

Glumila je fatalnu mladu buntovnicu u filmu 'NATAŠA', a GDE JE danas Tijana Kondić i čime se bavi? Mnogi je ne bi prepoznali (FOTO)

Nakon legendarnog filma ''Nataša'', snimljenog pre 17godina, Tijana se više ne bavi glumom. Kako živi van Srbije, govori koliko joj je prilagodavanje teško palo

1668683939_FILM-NATASA.png
Photo: Printscreen/ Youtube
Oglas

Kada je još kao devojčica zaigrala u filmu LJubiše Samardžića, odmah je postala preoznatljiva širom regiona.
Iako neiskusna, glumica Tijana Kondić je u svom prvom ostvarenju dobila ni manje ni više nego- glavnu ulogu.
Toliko je upečatljivo iznela lik Nataše u istoimenom filmu, da su je mnogi poistivetili sa tom ulogom. Koliko je i sama bila slična karakteru koji je odigrala u mladosti, sama Tijana kaže: 

-'' Bila sam buntovna kao Nataša, ali ne toliko drastično. Bila je prilično slična meni, s obzirom na godine i veoma suprotan stav jedne tinejdžerke tog vremena. Reditelj me je vodio i učio iskazivanju emocija, o istini za kojom svi tragaju na filmu i javi''.
U ovoj dirljivoj filmskoj priči, fokus je na buntovnoj devojčici koja pokušava da razreši misteriju ubistva svog oca.

Foto: Instagram/ tijanakondicofficial

Pročitajte još: Ema Tompson, kada život prekopira filmski scenario: '' BILA SAM POLU-ŽIVA, majka mi je uvek govorila da je prvih 20 godina najteže''

Nakon ovog ostvarenja, Tijana više nije želela da nastavi da se bavi glumom, pa je završila svetsku književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu.
Danas živi u Tel Avivu, Izraelu, gde ju je odveo posao za jednu produkciju, kojom se i dalje bavi. Retko dolazi u Srbiju, a pre tri godine došla je kako bi promovisala svoj roman. Jednom prilikom, ispričala je da je bilo veoma teško započeti život van naše zemlje:
-'' Sve je teško. Krećete iz početka, sve. Bila sam ranije kao turista u Izraelu, ali jedno je biti turista, a drugo živeti tamo. Od jezika i kulture, koja je meni prijemčiva i bliska. Meni je to bio izazov, a ne nešto najteže. Gledala sam na to pozitivno, i upoznala sam tamo ljude iz celog sveta. Naučila sam nov jezik i stvari. Živim potpuno drugačiji život, ali to ne znači da mi ne nedostaju stvari iz Srbije, a posebno ljudi.''

Foto: Instagram/ tijanakondicofficial

Pročitajte još: POTPUNA TRANSFORMACIJA- IZGLEDA KAO MIS SVETA: Niko ne veruje da su našminkana lepotica i ona ISTE osobe (VIDEO)

O teškom periodu svog života imala je da kaže sledeće:

-'' Najteži trenutak mi je bio odlazak odavde, a nakon toga smrt mog oca, koja se dogodila samo dva meseca nakon mog odlaska u Tel Aviv. U jednom trenutku se mnogo stvari desilo. Preseljenje, potom porodična tragedija. Ceo taj težak period koristila sam za pisanje. Pisanje je jedna vrsta terapije, kao i svaki oblik umetnosti'', iskreno je govorila Kondićeva.
Tijana se nije puno promenila, od one koju pamtimo, te bi je verovatno prepoznali da je sretnete na ulici. 

Foto: Instagram/ tijanakondicofficial

Ona se inače pored produkcije i pisanja, danas bavi i plesom pa drži i privatne časove salse.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas