Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Гоца Тржан о борби за потомство: "Нисам одустала. То је велики ролеркостер емоција"

Гоца Тржан, последњих 12 година, води велику битку да се оствари по други пут у улози мајке

1680432385_826cc21afb5ab01ca03946ff959aa81e1ddabd03.jpg
Фото: Инстаграм/принтскрин/гоцатрзан
Oglas

Често у јавности дели своја осећања, али и наглашава да нема намеру да одустане од тога да свом супругу Раши Новаковићу, подари дете.

У емисији „Викенд из Првог реда“, наша популарна певачица, а сада и водитељка, дала је савет свим женама које се налазе у касним 30. годинама или раним четрдесетим, на које ствари обавезно морају да обрате пажњу, уколико планирају да постану мајке.

- Желим да кажем женама које желе да постану мајке, а имају мужеве који не желе да се провере и да се лече, бежите од таквог мушкарца, јер он не жели дете. Са друге стране, мушкарци који су потпуно здрави, а ви чекате да се догоди нека магија, неће се то догодити. Не губите време, јер је време за жене круцијална ствар. Мушкарац може да постане родитељ и у 70 година, а ви не – рекла је Гоца и открила да ли је имала моменте у којима је желела да одустане од вантелесне оплодње.

- Нисам одустала, јер нисам нормална. То је велики ролеркостер са емоцијама. Мислим да уколико покушаваш нешто, да ћеш у томе и успети. То је једини начин да ухватиш ред. Такође је потребно, да имате гинеколога и ембриолога, који морају да буду искрени и да вам кажу, да не покушавате са својим јајним ћелијама, већ да идете на донацију. Изузетно је важно да схватите, да никако не смете да губите време и да су нормална сва осећања, у којима чак долазите и у тренутак када желите да одустанете, али потребно је да се саберете и да донесете праву одлуку заједно са својим партнером. Улога оба родитеља је много важна у животу детета. Саветујем и мајке које сада имају ћерке тинејџерке, да им никако не дозволе да абортирају - закључила је Гоца Тржан у емисији „Викенд из Првог реда“ на телевизији К1.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas