Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хејли Бибер о посттрауматском поремећају након "малог можданог удара": "Борила сам се са страхом да ће се поновити"

Хејли Бибер није имала лак почетак прошле године, када је доживела мини мождани удар након чега је неко време била у болници

1673101761_b7ade5e96a41d0517e960c9dadc12e8766fb9d39.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Манекенка и супруга певача Џастина Бибера решила је да подели са фановима њено искуство и све што ју је сачекало након не тако малог здравственог проблема.

Проговорила је о борби са посттрауматским стресним поремец́ајем (ПТСП) након што је патила од симптома сличних можданом удару, који су били узроковани крвним угрушком у њеном мозгу.

Прочитајте још: Моника Белучи од 90-их до данас: Колико се италијанска лепотица променила и да ли се заиста није подвргла ЕСТЕТСКОМ КОРЕКЦИЈАМА? (ФОТО/ВИДЕО)

Супруга певача Џастина Бибера (26) хитно је пребачена у болницу у марту након што је крвни угрушак у њеном мозгу довео до симптома сличних можданом удару.

- Борила сам се са много анксиозности након тога и посттрауматског стресног поремец́аја, као и са страхом да ц́е се то можда поновити. Било је тако застрашујуц́е, тако узнемирујуц́е - искрена је била манекенка.

Хејли је додала да чак и ако је отворена за разговор о искуству како би помогла неком другом, и даље је јој је тешко да прича о томе.

- Заиста сам захвална што сам имала невероватне докторе, медицинске сестре и људе који су ми помогли да дођем до краја онога што се заправо догодило. Гледам на то тако да мислим да је могло да буде и много горе. Толико горих ствари се могло догодити у том тренутку - рекла је Хејли, преноси Миррор.

Хејли је даље рекла да је полако поново почела да ужива у животу без бриге о томе шта би могло да се догоди у будуц́ности.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ



 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas