Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
помирење

Ништа од РАЗВОДА: Славни глумачки брачни пар емотивним обраћањем разнежио све

Почетком године, један од најдражих холивудских парова, Џејсон Момоа и Лиса Бонет су на Инстаграму објавили како се након 16 година везе, а пет година брака растају.

1646128296_image.psd-4-.jpg
Принскрин/ИНстаграм/лилсбонет
Oglas

У заједничкој објави су написали како им се "путеви разилазе, али њихова љубав наставља даље", а баш зато што је њихово обраћање било толико емотивно, никоме није било јасно зашто се уопште растају...

Прочитајте још: Прво јавно појављивање ПРИНЦА ХАРИЈА И МЕГАН МАРКЛ од почетка године: Војвоткиња блистала у асиметричној хаљини (ФОТО)

Ипак, изгледа да је прича добила обрт! Недавно су се појавиле информације да је пар ипак решио да свом браку пружи још једну шансу. Наиме, објава о раскиду коју је Џејсон објавио на свом Инстаграм профилу недавно је избрисана, а извори блиски пару кажу како су се помирили, наводи "Холлywоод Лифе".

- Џејсон се вратио Лиси пре отприлике две недеље и они су опет заједно. Одлучили су да раде на проблему уместо да одустану јер су толико уложили једно у друго - навео је извор.

А уз то је и додао да су њихова деца, Лола (14) и син Накоа-Вулф (13) очигледно одушевљени што су њихови родитељи дали још једну шансу љубави.

 

На питање шта је пошло по злу, будући да су хтели да се разведу, извор је рекао како је главни проблем био Џејсонов распоред као једног од најтраженијег глумаца у Холивуду у последње време.

​Прочитајтр још: Краљица Летиција најавила МОДУ ЗА ПРОЛЕЋЕ: Понела комад који ћемо већ крајем зиме желети да носимо (ФОТО)

- Џејсон је био невероватно заузет снимањем филмова и, због тога, постоје периоди у којима не би видео породицу недељу дана или више. За то време Лиса мора да поднесе сав терет родитељства и то јој понекад самој постане тешко. Не користе дадиље нити помоћ. Срећом, њихова деца сада имају 13 и 14 година, па је све лакше".

Подсетимо се је Лиса старија од Џејсона 12 година, а пар је био у љубави од 2005. године.

- Моја супруга је веома софистицирана и паметна и наша деца и ја смо попут животиња које треба боље обучити. Стално радим на томе и покушавам да постанем бољи као отац и муж - рекао је једном приликом згодни глумац.

Момоа је својевремено признао и да је био престрављен кад је упознао супругу, и да је једва скупио храбрости да је позове на састанак.

- Можда изгледам крупно и жилаво, али нисам. Нисам нимало као Кал Дрого. Нисам газда чак у својој кући. Апсолутно се плашим своје жене. Имао сам само осам година кад сам је видео на телевизији и рекао мами да желим баш њу. Закључио сам да ћу је уходити до краја свог живота и да ћу је освојити - рекао је Момоа за "Мен'с Хеалтх"

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas