Oglas
· · Komentari: 0
pomirenje

Ništa od RAZVODA: Slavni glumački bračni par emotivnim obraćanjem raznežio sve

Početkom godine, jedan od najdražih holivudskih parova, Džejson Momoa i Lisa Bonet su na Instagramu objavili kako se nakon 16 godina veze, a pet godina braka rastaju.

1646128296_image.psd-4-.jpg
Prinskrin/INstagram/lilsbonet
Oglas

U zajedničkoj objavi su napisali kako im se "putevi razilaze, ali njihova ljubav nastavlja dalje", a baš zato što je njihovo obraćanje bilo toliko emotivno, nikome nije bilo jasno zašto se uopšte rastaju...

Pročitajte još: Prvo javno pojavljivanje PRINCA HARIJA I MEGAN MARKL od početka godine: Vojvotkinja blistala u asimetričnoj haljini (FOTO)

Ipak, izgleda da je priča dobila obrt! Nedavno su se pojavile informacije da je par ipak rešio da svom braku pruži još jednu šansu. Naime, objava o raskidu koju je Džejson objavio na svom Instagram profilu nedavno je izbrisana, a izvori bliski paru kažu kako su se pomirili, navodi "Hollywood Life".

- Džejson se vratio Lisi pre otprilike dve nedelje i oni su opet zajedno. Odlučili su da rade na problemu umesto da odustanu jer su toliko uložili jedno u drugo - naveo je izvor.

A uz to je i dodao da su njihova deca, Lola (14) i sin Nakoa-Vulf (13) očigledno oduševljeni što su njihovi roditelji dali još jednu šansu ljubavi.

 

Na pitanje šta je pošlo po zlu, budući da su hteli da se razvedu, izvor je rekao kako je glavni problem bio Džejsonov raspored kao jednog od najtraženijeg glumaca u Holivudu u poslednje vreme.

​Pročitajtr još: Kraljica Leticija najavila MODU ZA PROLEĆE: Ponela komad koji ćemo već krajem zime želeti da nosimo (FOTO)

- Džejson je bio neverovatno zauzet snimanjem filmova i, zbog toga, postoje periodi u kojima ne bi video porodicu nedelju dana ili više. Za to vreme Lisa mora da podnese sav teret roditeljstva i to joj ponekad samoj postane teško. Ne koriste dadilje niti pomoć. Srećom, njihova deca sada imaju 13 i 14 godina, pa je sve lakše".

Podsetimo se je Lisa starija od Džejsona 12 godina, a par je bio u ljubavi od 2005. godine.

- Moja supruga je veoma sofisticirana i pametna i naša deca i ja smo poput životinja koje treba bolje obučiti. Stalno radim na tome i pokušavam da postanem bolji kao otac i muž - rekao je jednom prilikom zgodni glumac.

Momoa je svojevremeno priznao i da je bio prestravljen kad je upoznao suprugu, i da je jedva skupio hrabrosti da je pozove na sastanak.

- Možda izgledam krupno i žilavo, ali nisam. Nisam nimalo kao Kal Drogo. Nisam gazda čak u svojoj kući. Apsolutno se plašim svoje žene. Imao sam samo osam godina kad sam je video na televiziji i rekao mami da želim baš nju. Zaključio sam da ću je uhoditi do kraja svog života i da ću je osvojiti - rekao je Momoa za "Men's Health"

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas