Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хтела да иде у пензију, али се ипак вратила: Камерон Дијаз о новогодишњим одлукама - "Неки циљеви се нису остварили"

Камерон Дијаз је сумирала утиске о 2022. години

1672304296_f59c8da688437ea2b4de2fad9d0f7b1630e76acd.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Камерон Дијаз је 2018. године најавила да се повлачи из глуме како би више времена посветила породици. Ипак, њено одруство није дуго трајало, па ћемо ускоро поново моћи да је видимо на великом платну. 

Како је крај године време да се сумирају утисци, Камерон је изјавила да није успела да оствари све што је планирала, али да ће те циљеве пренети у наредну, 2023.

Она је недавно разговарала о својим циљевима за 2023. Глумица је рекла да је све могуц́е ако имате мотивацију.

Прочитајте још: КАО ДЕВОЈЧИЦА: Џенифер Лопез, са машницама и цветићима, упутила ЧЕСТИТКУ (ФОТО)

- Ваша мотивација је само то што мора да се уради. Само мораш да завршиш. То је твој избор. Нема много тога да се уради осим задатка који је при руци. Не можете ништа да урадите осим да само кренете ка циљу који имате на уму. Тако ја на то гледам. Нема правих трикова - рекла је Дијаз за Е онлајн.

Диаз је открила да нец́е компликовати ствари, тако да када је у питању вежбање, чак и ако не можете да идете у теретану, плес или вежбање у кући ће бити довољно.

- Мислим да недовољно људи схвата да постоји много ствари које можете да урадите у малом простору да бисте само одржали своје тело у покрету. Заиста сјајна ствар је да једноставно ставите слушалице, укључите музику и плешете око 15 минута колико год можете. Онда само идите да се истуширате и започните дан - гласи једноставан савет Камерон.

Прочитајте још: ДОБИЛА ШТА ЈЕ ЖЕЛЕЛА: Викторија Бекам није крила КОГА је пожелела овог Божића! (ФОТО)

Често није све онако како смо замислили. Камерон дели овај осећај, али мотивација је није напустила, па храбро улази у нову годину.

- Толико сам научио ове године да се осец́ам као да ц́е следец́а бити много лакша. Заиста ц́у бити у току са стварима и биц́е добро да почнемо изнова следец́е године. Неки од циљева које сам имала за прошлу годину нису се остварили, али сада могу да их искористим као циљеве за следец́у годину. Када дођем до Нове године, биц́у спремна - искрена је била глумица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas