· · Komentari: 0

DOBILA ŠTA JE ŽELELA: Viktorija Bekam nije krila KOGA je poželela ovog Božića! (FOTO)

Iskrene emocije naočigled sveta

1671989232_VB-naslovna.png
Foto: Instagram printscreen/victoriabeckham

Možda joj u biznisu ne cvetaju ruže, jer se uveliko priča kako je njena modna kuća u finansijskoj krizi i dugovima, ali to svakako nije slučaj i na privatnom planu.

Dejvud i Viktorija Bekam, imaju bajkovitu ljubavnu priču, a prema fudbalskoj zvezdi- ona je počela i pre nego što su im se putevi ukrstili. Jednom prilikom, Dejvid je rekao Elen Dedženeris, da je znao da želi da oženi Viktoriju, nakon što je video grupu ''Spajs Grls'' na Tv-u.

- Bio sam sa svojim najboljim prijateljem u hotelskoj sobi, koji mi je kasnije bio kum na venčanju, rekao je on, sećam se da sam se okrenuo- pre nego što sam uopšte upoznao Viktoriju, i rekao: Želim da se oženim njom''.

Pročitajte još: ŽENA KOJA JE ZAVELA VINSENTA KASELA: Ishrana, uz pomoć koje Tina Kunakej čuva obline, a deluje samo na višak kilograma (FOTO)

Par se venčao 1999.godine, i imaju četvoro dece: Bruklina, Romea, Kruza, i ćerku Harper.

Pročitajte još: Kjara Feranji, modni influenser: U restoranu BEZ GRUDNJAKA, na BADNJE VEČE (FOTO/VIDEO)

24 godine kasnije, i mnoštvo priča o Dejvidovom neverstvu, par se izgleda voli kao i prvog dana. Tome svedoči i najnovija Viktorijina slika, gde sede zagrljeni, i deluju i dalje zaljubljeno. Dok Dejvid nosi kapu Deda Mraza, Viktorija nosi duksericu sa natpisom ''Sve što želim za Božić je Dejvid Bekam.''

Ona je uz ovu romantičnu objavu napisala:

- Dobila sam šta sam želela za Božić.

Nema sumnje da na ovakvoj ljubavi mnogi mogu samo da pozavide!

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.