Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Илма Карахмет први пут јавно проговорила о супруга, па открила непознат детаљ

Певачица је испричала и како се носи са негативним коментарима

1670850354_ilma-karahmet-1.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/Амиг схоw
Oglas

Илма Карахмет, једна је од омиљених певачица међу колегама, а њене песме "Ништа твоје" и "Неко није", броје милионске прегледе.

Гостујући у емисији "Премијера Викенд - специјал", Илма је причала о успесима које ниже у последњих неколико година.

Прочитајте још: Милош Бикоивћ украсио дом за празнике: Одабрао ЈЕЛКУ какву дуго нисмо видели (ФОТО)

- То је урођени таленат, али поред тога треба пуно да се ради и труди, тако је и кад су у питању моје песме. Једва сам чекала да пустим публици, песма "Ништа твоје" броји преко 20 милиона прегледа - рекла је Илма, а онда открила и како се носи са негативним коментарима људи.

- Те мале грешке су се опраштале, али сада се ништа не опрашта. Мени је све то била забава, једва сам чекала да изађем да певам, а сада је то другачија прича, бавим се тиме и најеминентнија имена из овог света желе да раде са мном - каже Илма којој је супруг највећа подршка:

- Када сам се удала, мени је и каријера кренула. Он мени жели све најбоље, ја њему помажем у послу, тако то и треба. Не могу да изоставим целу своју породицу, сви су уз мене - додала је.

Млада певачица позната је по дуетима, па каже да никога до сада није одбила:

- Досад нисам никог одбила, имам неких својих жеља са ким бих волела да сарађујем. Мирза ће нашу песму ставити на свој албум - закључила је певачица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas