Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Инди је пре неколико година водила борбу за живот након операције желуца: "Живим са последицама, али сам захвална што сам жива"

Инди Арадиновић је 2020. године била на операцији смањења желуца након које је почела њена борба за живот

1706445745_Untitled.jpg
Фото: Инстаграм/ принтсцреен/ Инди Арадиновић
Oglas

Певачица Инди Арадиновић присетила се агоније кроз коју је прошла након операције желуца коју је имала пре неколико година са жељом да на бржи начин изгуби килограме.

- Прошла сам тежак период, две операције у року од две недеље, остала сам без слезине, панкреас је био закачен. Живим још мало са неким последицама, али захвална сам Богу што сам међу живима - почела је Инди у у емисији ''Ново јутро'' код Јоване Јеремић.

Она је истакла да су припреме пред операцију најбитније како не би дошло до компликација.

- Доктори су били јако упорни и хвала им на томе... Целој екипи са интензивне неге. Ја сам отишла здрава на операцију, нисам била толико угојена, али сам желела да решим то. Мислим да је хирург у том тренутку могао да одреагује и пошаље ме кући, на додатне припреме, да каже да жели да види анализе. Он то није урадио. Припреме су у свему томе јако битне, код нас се то одради на брзину, али добро... Инсистирам да сви они који би се подвргнули овакој операцији да морају да одраде озбиљне припреме јер су оне најважније - додала је певачица.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas