Oglas
· · Komentari: 0

Indi je pre nekoliko godina vodila borbu za život nakon operacije želuca: "Živim sa posledicama, ali sam zahvalna što sam živa"

Indi Aradinović je 2020. godine bila na operaciji smanjenja želuca nakon koje je počela njena borba za život

1706445745_Untitled.jpg
Foto: Instagram/ printscreen/ Indi Aradinović
Oglas

Pevačica Indi Aradinović prisetila se agonije kroz koju je prošla nakon operacije želuca koju je imala pre nekoliko godina sa željom da na brži način izgubi kilograme.

- Prošla sam težak period, dve operacije u roku od dve nedelje, ostala sam bez slezine, pankreas je bio zakačen. Živim još malo sa nekim posledicama, ali zahvalna sam Bogu što sam među živima - počela je Indi u u emisiji ''Novo jutro'' kod Jovane Jeremić.

Ona je istakla da su pripreme pred operaciju najbitnije kako ne bi došlo do komplikacija.

- Doktori su bili jako uporni i hvala im na tome... Celoj ekipi sa intenzivne nege. Ja sam otišla zdrava na operaciju, nisam bila toliko ugojena, ali sam želela da rešim to. Mislim da je hirurg u tom trenutku mogao da odreaguje i pošalje me kući, na dodatne pripreme, da kaže da želi da vidi analize. On to nije uradio. Pripreme su u svemu tome jako bitne, kod nas se to odradi na brzinu, ali dobro... Insistiram da svi oni koji bi se podvrgnuli ovakoj operaciji da moraju da odrade ozbiljne pripreme jer su one najvažnije - dodala je pevačica.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas