Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Исповест Дијане Ђоковић: "Више пута смо гледали Новака како пати и не може да дише"

Мајка Новака Ђоковића отворила душу

1668683728_dijana.jpg
Фото: М.Стојовић
Oglas

Родитељи су Новаку Ђоковићу највећа подршка, од самог почетка његове каријере, па све до данас када је најбољи тенисер света.

Прочитајте још: Никад виђена фотографија: Овако су Славица Ћуктераш и Жика Јакшић изгледали у вези (ФОТО)

Мајка Новака Ђоковића забринула је јавност у недавном гостовању код Марине Рајевић Савић која води емисију "Док анђели спавају" када је открила мало познате детаље о свом сину.

Она је истакла да је веома забирнута за здравље свог сина и не крије да због тога има амајлију коју не скида са врата, која јој посебно значи када је Новак у тешким ситуацијама.

- Више пута смо га гледали како пати, како не може да дише, како су му ноге крваве. Можда се то на телевизији не види, али ја видим, видим му израз лица, препознам у каквом је стању кад изађе на терен. Кад стави онај пешкир преко главе, па кад га скине има савим други израз лица - рекла је мајка Новака Ђоковића и додала да пред спавање изговара молитве, у зависности од тога коме су намењене.

- Обавезна је и захвалност, за сваки дан који сам провела с неким, била то деца, пријатељи, свеједно. Када је реч о Новаку, шаљем неку мисао или поруку коју он можда може и да чује. Меч са Федерером на Вимблдону 2019. године био је најтрауматичнији који сам икада доживела, сви су били против Новака, звиждали су му... У тренутку када је Федерер имао меч лопту, додирнула сам крст који заједно са рекетом носим на ланчићу и рекла "можеш ти то". Тако је и било. Има ту нечега. Кажу да је мајчинска молитва најјача молитва - рекла је мајка Новака Ђоковића.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas